Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou co-co
Tuotteen Marabou co-co valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,78 ja löytyy top 100 -listan sijalta 71. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 04.04.2016 (Jäsenprofiili)
Ihan uusi patukka minulle tämä Co-Co, vaikkakin on ilmeisesti ollut valikoimissa pitkään. Tämä tarttui mukaan reissulta länsinaapuriin ja tuotetta ei välttämättä koti-Suomessa olekaan myynnissä. Jämäkkä maitosuklaakuorrutteinen patukka, joka tuoksuu selvästi kookokselle. Ohuehkon kuoren alla on vaaleanruskea rakeinen ja rouhea täyte, jossa on reilusti kookosta ja ilmeisesti myös toffeeta. Kookos tuo rakenteiseen keveyttä ja irtonaisuutta, toffee puolestaa kiinteyttä ja venyvyyttä. Kookos on reiluina lastuina ja ne tuovat aidon ja pureskeltavan suutuntuman. Toisaalta hampaisiin tarttuvat kookos voisi ärsyttää, mutta ainakin tietää syövänsä kookosta. Plussaa aitouden tunteesta! En yleensä ole mikään kookoksen ystävä, mutta tässä kyllä tuli vastaan aivan mainio tuote. Makeaahan tämä on, mutta sopivasti. Positiivinen yllätys!

Jarkko Karhunen 16.12.2012 (Jäsenprofiili)
En tiedä mitä olen ajatellut, kun Suklaayhdistyksen ihan ensimmäisissä maisteluissa olen antanut tälle tuotteelle vain nelosen. Tämä maitosuklaan, toffeen ja erittäin runsaan kookoksen yhdistelmä on kookoksen ystävälle parasta, mitä maa päällänsä kantaa. Toki, onhan tämä aivan järkyttävän makeaa, mutta kuka käskee syödä (tätäkään) suklaata kuin leipää? Tämä patukka on kuulunut suosikkeihini pikkupojasta asti, vuosikymmeniä siis ja kun eilen viimeksi poikkesin Suomen länsinaapurin maaperällä, tarttui kaupasta taas mukaan kourallinen näitä patukoita. Hohto ja herkullisuus ei ole kadonnut mihinkään. Aiempi arvio 18.3.2005: Runsaasti toffeemaista kookosta maitosuklaan ympäröimänä. Erittäin hyvää, vaikkakin ehkä hieman liian makeaa. Arvosana: 4.

Timo H 22.08.2010 (Jäsenprofiili)
Kookosta löytyy sekä tuoksusta että mausta. Länsinaapurin vastine bounty-patukalle on kokonaisuutena onnistuneempi kuin iso kilpailijansa. Kookos-toffeetäyte on sopivan kiinteää, eikä ylimakeuskaan pääse iskemään kunhan pitäytyy kohtuuden rajoissa.

Salla Elina Salo 17.03.2009 (Jäsenprofiili)
Kaksi kookostäytteistä maitosuklaapatukkaa pakkauksessa. Kookostäyte on keltaista, eikä valkoista kuten suurimmassa osassa kookostuotteista. Kookos on nautinnollisen kosteaa, maitosuklaapäällinen maistuvaa ruotsalaista perusmaitosuklaata. Suklaata on erinomainen määrä täytteeseen suhteutettuna, kuori on sopivan paksu. Mehukas ja hyvällä tavalla ruokaisa patukka. Kookos huuhtelee kitalaesta myös Maraboun suklaalle ominaisen rasvaisuuden tunteen pois. Tämä nousi ehdottomasti ykköskookossuklaakseni.

Päivi 23.08.2008 (Jäsenprofiili)
Ihanaa suklaata ja täyte sisällä mahtavan makuista kookosta. Upea makuyhdistelmä. Kookosta on runsaasti sisällä. Hiutaleet jäävät suuhun pitkäksi aikaa pyörimään ja maku kestää. Tässä tuotteessa kuitenkin suklaan maku jää hivenen taustalle. Tätä tulee kuitenkin tyytyväisenä pureskeltua. Hyvää. Pidän ja tätä lisää.

Kyösti 18.03.2005 (Jäsenprofiili)
Liian täyteläistä, suklaan maku ei pääse oikeuksiinsa.

Marjo 18.03.2005 (Jäsenprofiili)
Koostumus ihanan paksua, hyvä kookoksen maku, kookoshiutaleet tarttuvat hampaiden väliin mikä ei ole hyvä juttu. Jälkimaku hieman karvas.

Satu 18.03.2005 (Jäsenprofiili)
Yllättävän pehmeää. Suklaa taattua Marabouta. Kookosta runsaasti eli reilusti. Hiutaleet viipyvät suussa pitkään.

Susanna K 18.03.2005 (Jäsenprofiili)
Kookoksenmakuinen maitosuklaa, pehmeä maku, kookoshiutaleet jäävät lopuksi pyörimään suuhun. Ainoa miinus se, että tätä ei myydä Suomessa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

KUUKAUDEN TUOTE 2.2017 / Arkisto
Chocolate Tree Madagascar Ambanja milk 50%
Chocolate Tree Madagascar Ambanja milk 50%


VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Äitienpäivälahja
Klaani