Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium dark chocolate & mousse
Tuotteen Marabou premium dark chocolate & mousse valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,70 ja löytyy top 100 -listan sijalta 92. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 21.01.2013
Tässä levyssä on isoja pulleita palasia, joiden täytteenä on mousseja ja suklaakastiketta. Kuori on raksahtavan herkullinen, ja mielestäni moussen ja tummemman, voimakkaamman kastikkeen kontrasti yhdistettynä siihen on herkullinen. Etenkin pienen suklaatauon jälkeen tämä tuote maistuu minun suussani erinomaiselta. Tokihan tämä on makeampaa kuin kunnollinen tumma suklaa, mutta palasten tarkoitus onkin varmasti käydä jälkiruoasta. Mielelläni tarjoilisin tätä vieraille kahvin tai teen seurana vähän paremmankin aterian jälkeen.

Harri R 08.01.2013
On se vain hyvä että kaikki suklaa ei ole tällaista. Muussa tapauksessa allekirjoittanutta olisi maailmassa ainakin sen 20kg enemmän. Mukana vain aito suklaan perusmaku, eikä muuta (ylimääräistä). Erittäin hyvin onnistunut täytteen rakenne & makukombinaatio. Ei liian makea, juuri sopivasti sokeria & happamuutta. Raksilan Kitumarketin liki 4€ hinta 170g:sta ei ole yhtään liikaa, femmankin maksaisi. Suosittelen, jos tarvitsee joskus tehdä vaikutus, Amarone kaveriksi ja a vot...

Kirsi I 21.11.2011
Tummaa, tummaa suklaata, täytteenä ilmavaa suklaamoussea ja sakeaa, täyteläistä suklaakastiketta. Suklaakastike on onnistunut lisä mousselle, maku kaakaoistuu kovasti. Tämä jää positiivisena mieleen, vaikka nappasinkin palasen ohikulkumatkalla kaupan maistiaispisteestä ja makustelin samalla, kun tein omia - suklaaseen liittymättömiä - ostoksiani. Joskus näissä tilanteissa ei hetken päästä muista onko maistanut suolaista vai makeaa, mutta tällä kertaa positiivistä oli myös kokonainen palanen pikku murusen sijaan.

Janne J 24.10.2011
Tummaa suklaata, täytteenä suklaavaahtoa ja suklaakastiketta, näin kertoo tuoteseloste. Kylläpä kuulostaa hyvälle. Pahvikääre on houkuttelevan näköinen, suklaapalaset ovat ilahduttavan isoja ja niiden tuoksu on jollain tapaa laadukas. Tummaa suklaata oleva kuori ei ole kovinkaan paksu, joten pehmeän sisuksen kanssa lopputulos on hyvinkin suussasulava. Mausta tulee ensimmäisenä mieleen, että nyt on kyseessä tyylikkään kaakaoinen suklaaelämys tyyliin Lindt Lindor, eli hyvinkin korkeimman arvosanan arvoinen. Vaan sittenpä alkaa tökkiä jälkimakua lähestyttäessä ja suklaaparatiisiin luikerrellut käärme on makuaistini mukaan suola! Tämä häiritsee niin paljon, että tuskin tulen koskaan ostamaan tätä uudelleen. Siksipä myös keskitason pisteet.

Sanna K 14.03.2011
Suuri maitosuklaan pala, jossa täytteenä ruskeaa ja tahmaista moussea. Makea ja hieman omituisen liisterimäinen täyte, mutta silti erittäin herkullinen maku ja suklaa vie taatusti makeannälän. Maitosuklaa on laadukasta ja pehmeää, täytettä on runsaasti ja palan koko iso. Täytetyt suklaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, siksi tämäkin herkku saa hyvät pisteet.

Sari H 06.03.2011
Paksu muotoiltu tummasuklaa. Kuvana kummallinen kasvi. Ei ole täyttä suklaata, kuten aluksi antaa olettaa. Sisältö on jotain maukkaan pehmeän ylikirpeää asiaa, joka saa kaiken toimimaan yhdessä.

Iikka 02.02.2011
Jättityyny suklaata, mitähän jännää on sisällä... Koska tuoksu ei paljasta mitään, kokeilen purra palan kahtia. Jotain mönjää pursuaa ulos. Tämä maistuu hieman suolaiselta. Suklaa itse tuntuu varsin makealta... Huh, toinen pala alkaa olla jo liikaa. Huisan makeaa. Jotkut tykkää jotkut ei, ja minä en ole jälkimmäinen joku. Ällöttävän makeuden lisäksi lopulta ei muita makuja löydykään... tai niitä en hoksaa. Suolan makukin katosi. Mönjä jää tuntemattomaksi.

Päivi 21.01.2011
Aah, tässä on suklaamoussea. Tummuus vaan pistää mietintään, että onko tää nyt sit hyvää vai kuis paljo pitää irvistellä. Kivan pulleita palasia. Nami, sieltä sisältä tulikin suklaakastiketta moussen lisäksi. Hyvää on. Mut toi kuori kyllä maistuu selvästi tummalle suklaalle ja kitkerää, mutta onneksi täytteet pelastaa paljon ja maku on sopivan suklainen. Aivan ihanaa tuo täyte. Suklaakastike kruunaa kaiken. Ainoa miinus tässä on tumma suklaa kuori. Jos olisi maitosuklaata samalla sisuksella niin täys vitonen tulee. Suklaata sain kaksi palaa ja harmittelin kun ei ollut enempää. Huomasin jo nuoleskelevani foliopaperia, että loputkin suklaan jämistä tulee syötyä. Maku hiipuu pikkuhiljaa suusta. Ostaisin tätä suklaata tummuudesta huolimatta ellei maitoisena löydy.

Hanna P 17.01.2011
Oikein ihastuttavia pitkänomaisia ja pyöristetynmuotoisia maitosuklaan palasia kukka-aiheisin kaiverruksin… Olisikohan täytesuklaata? Tuoksu perinteinen ja mieto. Sisällä jotakin rasvaisen suklaamoussen oloista, jonka päällä pieni kerros jotakin marjamarmeladia. Varsin hyvä kombinaatio, tosin rasvainen suklaatäyte dominoi hieman liikaa, kun taas marjasta olisi saanut tulla esille enemmänkin makeutta ja makua tai vielä mieluummin raikkautta ja kirpakkuutta.

Jarkko 30.11.2010
Kas kas, suklaata kolmessa eri muodossa: Pintasuklaa on tummaa, mutta valmistajalle lähes ominaiseen tapaan tarkempia yksityiskohtia tummuudesta ei kerrota. Sisältö on enimmäkseen suklaamoussea, mutta sen lisäksi sisällä on tummaa ja paksua suklaakastiketta, joka taitaakin olla suklaapalasten hallitsevin maku. Jos ensimmäinen suupala oli vähän karvaanlainen, niin toisessa palassa maut tasaantuvat mukavasti pelkästään suklaiseksi. Maku on kokonaisuutena hieman "kuivakka", mutta tässä on kyllä potentiaalia. Ensikosketuksella arvosanaksi keskinkertainen kolmonen, mutta lisää tutustumistyötä on selvästikin tehtävä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani