Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou mint krokant
Tuotteen Marabou mint krokant valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,89 ja löytyy top 100 -listan sijalta 44. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Joona 17.12.2016 (Jäsenprofiili)
Koko levyn edestä tuhtia, makeaa Mabarouta, tällä kertaa höystettynä mintulla ja krokantilla. Suklaa tuoksuu erehdyttävästi pätkikseltä. Jos silmät kiinni pitäisi erottaa tämä ja pätkis haistamalla toisistaan, en varmaankaan erottaisi! Krokantti on SATAvarmasti Daimia. Sen mausta ja hampaisiin kiinnittyvästä tahmasta ei voi erehtyä. Kokonaisuus on varsin herkullinen - Maraboun makea maitosuklaa sopii erinomaisesti mintun kanssa yhteen. Minttu sopii myös krokantin kanssa varsin mainiosti, ja mieleen tulee eittämättä Daim Mint. Varsin kelpaava tuote, ehkä krokanttia olisi voinut olla hieman vähemmän. Kokonaisuudessa erittäin maukas tuote, tätä syö mielellään!

Annamari 12.11.2016 (Jäsenprofiili)
Maraboun klassikkoa. Tuoksu ihanan minttuinen. Pidän myös rouskuvuudesta, vaikka onhan se vähän ärsyttävää, kun krokantti tarttuu hampaisiin. Aluksi minttuisuus on parempi, lopussa hieman liian hammastahnafiilis. Ehdottomasti syöminen on kuitenkin nautinto.

Jenni V 15.11.2013 (Jäsenprofiili)
200 gramman levy Maraboun tuttua maitosuklaata, jonka joukossa on runsaasti daimmaista krokanttia mintulla maustettuna. Erityisesti viileänä/kylmänä suklaa maistuu hyvälle, sillä silloin suklaan makeus korostuu vähän vähemmän. Krokanttia on kuitenkin mielestäni hieman liikaa, se ensinnäkin tekee suklaan imeskelystä kivuliasta terävien palojen takia sekä makeuttaa suklaata entisestään, raikkaasta minttuaromista huolimatta. Daim-patukkaan tällainen minttuvariantti voisi sopia paremmin, siinä kun krokantti on yhtenä kappaleena. Paahtunut sokeri on aika kiva makupari mintulle, ja tykkään siitä ettei krokantti ole sokerisen rouskuvaa. Makeudesta kuitenkin sen verran miinusta että jätän pisteet kolmeen.

Kirsi I 07.03.2012 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaan ja mintun upea liitto. Minttu on raikasta ja täyteläistä, mutta samalla pehmeää. Maitosuklaa korostaa mintun makua ja toisaalta minttu ei peitä maitosuklaan makua alleen. Tähän tulee suorastaan himo.

Iikka 24.10.2011 (Jäsenprofiili)
Minttu tuoksahtaa reilun kolmen vaaksan päähän tästä m-kirjaimella koristellusta maitosuklaan palasesta. Epäilyttävää.... Ensihaukku tuo jälleen kerran mielee After Eightin, mutta eroja alkaa tulla. Palasen sisällä tuntuu olevan reiluja könttejä minttusattumia, sillä ne rouskuvat ja tarttuvat hampaisiin. Vai onkohan mintun palat kuorutettu jollain karkilla, vai miten tässä ollaan menetelty...? Huomaan oikeastaan pitäväni tästä. Normaali maraboumaku peittyy makeaan minttuun, jonka maussa ja makeudessa ei olla kuitenkaan liioiteltu. Vapise After Eight, täältä tulee suklaa, joka siivoaa kaupungin! Päätän olla vähemmän tummasuklaapuristi/elitisti, ja annan tälle oikein nelosen.

Hanna P 22.10.2011 (Jäsenprofiili)
Perinteisen näköinen Maraboun levy ja suklaanpala. Puolen metrin päähän tuoksuva minttu ja suklaalevyn pohjan sattumien aiheuttama epätasaisuus paljastavat kuitenkin, että aivan perusmaitosuklaasta ei ole kyse. Heti suuhun laitettaessa maistuu minttu ja pehmeänkermainen maitosuklaa. Mukavaa on kuitenkin, ettei maku ole pistävä, niinkuin joskus vahvasti mintunmakuisissa suklaissa. Sattumista irtoaa muutakin makua...ikäänkuin vähän kinuskiakin, nam! Imeskelyn lopuksi suuhun jäävät vain sattumat pyörimään: Nyt on jo pakko pureskella! Pureskeltunakin hyvää ja rouskutteleminen on mukavaa. Hieman enemmän minttu dominoi purressa ja suklaa jää sivuosaan. Vaikka minttu ei lempimakuni olekaan, on tämä niin hyvää kuin minttusuklaa vaan voi olla eli pehmeä ja makea maku niin mintussa kuin suklaassakin.

Sanni 21.05.2011 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jossa joukossa rapeita minttukrokantin palasia. Mintun maku ja tuoksu tulee selvästi esiin maitosuklaan joukosta. Makeaa, mutta tosi hyvää. Pieni miinus tulee krokantista, joka tarttuu ikävästi hampaisiin.

Marika 17.05.2011 (Jäsenprofiili)
Ah, minttukrokanttia Maraboulta. Tuoksusta ei voi erehtyä, saati sitten valmiiksi palastellun levyn kiiltävistä krokantinrämmäleistä. Raikkaan maun lisäksi koostumus on hyvä näillä rakeilla, siis sellainen pehmeähkön säleilevä. Itse asiassa parempi kuin esim. Daimissa. Kaikenkaikkiaan vetoava tuote.

Oskari 15.05.2011 (Jäsenprofiili)
Minttukrokantti, tuo klassinen laivatuliainen. Jää hampaisiin ja on minttuisen raikas. Makeaa.

Timo H 16.03.2011 (Jäsenprofiili)
Maraboun maitosuklaassa ei ole valittamista, vaikkakin suklaa on niin makeaa ja kermaista, että sitä ei voi paljon nauttia kerralla. Tässä levyssä minttukrokantti-murut taittavat makeutta ja tuovat kaivattua raikkautta kokonaisuuteen. Ainoa pieni miinus siitä, että muruset tarttuvat ikävästi hampaisiin.

Harri S 18.09.2009 (Jäsenprofiili)
Pehmeä, miellyttävän makuinen ja krokantit ovat tarpeeksi suuria. Tämä suklaa sulaa suussa mukavasti ja lopuksi on kiva pureskella minttukrokantit. Loistava vaihtoehto mm. kuohkeaan suklaakakkuun tumman suklaan lisäksi. Maraboun maitosuklaa on lisäksi tarpeeksi kuohkea erilaisiin leivonnaisiin, krokantit tuovat loistavan lisämaun jäähdykkeisiin ja vaahtoihin. Arvosanaksi antaisin 3, oma mieltymykseni tummaan suklaaseen laskee arvosanaa.

Päivi 13.05.2009 (Jäsenprofiili)
Avatessa tuleekin jo mintun tuoksua. Mintun maku tulee myös heti suuhun. Maku on kyllä voimakas. Krokantteja riittää suklaan seassa. Tämä on liian makeaa, mutta makeus häviää kyllä nopeasti. Kohtalainen tuote. En yleensä ole tätä ruukannut ostaa.

Anja 05.10.2008 (Jäsenprofiili)
Vaalea suklaa levynä, sisältää mintunmakuisia dajmpaloja. Raikas mutta kovin makea.

Tytti 05.10.2008 (Jäsenprofiili)
Nenään tulee mintun raikas, mutta ei liian raikas tuoksu. Makuyhdistelmä on miellyttävän tasapainoinen, minttu ei puske liikaa. Sekaan on rohkeasi laitettu myös kovia nougat-krispimuruja. Toimii.

Saila 14.09.2008 (Jäsenprofiili)
Toimii edelleen, tosin älyttömän makeaa.

Miriam 14.09.2008 (Jäsenprofiili)
Tuoksu vahva, kurkkupastillimainen. Ulkonäkö ja palajako perinteisiä. Kovia kokkareita. Tuntuu kuin purkkaa ja suklaata söisi samaan aikaan. Ylimakea. Hampaisiin tahmaa, Suuhun raikas hönkäys jälkeenpäin.

Henriikka 11.04.2008 (Jäsenprofiili)
Silloin, kun en saa päätettyä karkki hyllyllä, että mitä suklaata ostan, niin ostan usein tätä kyseistä minttu krokantti suklaata. Suklaa on tässä noin yleisesti ihan hyvää. Toisin kaakaota saisi olla enemmän, 30 % kaakaota on aika vähän ja se ei tuo esiin sitä kaakaon todellista makua, vaan maistuu aika sokeriselta ja makealta, kun itse odotan suklaalta hieman karvaampaa makua. Jos tätä syö ajattelematta, niin tämä on ihan hyvää. Suklaa sulaa mukavasti suuhun ja minttukrokantit on juuri oikean kokoisia ja itse suklaakin maistuu hieman mintulta. Koko levyä en saisi mitenkään uppoamaan kerralla, koska se on makuuni liian makea. Leivonnassa tätä voisi käyttää murskattuna, vaikka kakun väliin. Arvosanaksi annan 3-.

Antti M 04.02.2008 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on hyvä mutta maku ei säväytä. Krokantit rouskuvat mutta minttu on ilmeisesti ihan suklaaseen integroitu. Ei pärjää Fazerin minttupatukalle tai Marianne-levylle mitenkään. Pari palaa menee mutta sitten tökkii pahemman kerran; ei siis kovin onnistunut minttusuklaa.

Salla Elina Salo 28.01.2008 (Jäsenprofiili)
Pirteän minttuista maitosuklaata. Minttua on hyvin maltillisesti, tällä ei tukkoinen nenä aukeaisi. Minttukrokantti on mukavan rapeaa, eikä jää hampaisiin tahmeaksi kerrokseksi. Minttusuklaaksi herkullista.

Reeta 28.01.2008 (Jäsenprofiili)
Todella hyvää minttukrokanttimaitosuklaata! Olen tosi useasti viimeisen puolentoista vuoden aikana syönyt tätä. Kertaakaan en ole elämässäni tätä itse kuitenkaan ostanut, vaan olen syönyt isäni levyt. Tämä sattuu olemaan hänen lemppareitaan, mutta ehtii aina parempiin suihin... Maitosuklaa on täyteläistä, ei liian maitoista. Minttukrokantti on sopivan pientä, joten ei satu ikeniin syödessä. Minttu ja suklaa sopivat yhteen erinomaisesti.

Minna Hi 05.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu minttuiselta; itse asiassa samalta kuin Pätkis. Krokantit rouskuvat hauskasti hampaissa. Maku on sopiva, minttua ei ole liikaa. Maraboun suklaat eivät ole pohjaltaan parasta, mutta tässä tapauksessa toimii hyvin.

Susanna K 24.10.2006 (Jäsenprofiili)
Ei epäilystäkään etteikö Maraboun maitosuklaata olisi. Makuna minttu ja krokantti. Loistava yhdistelmä ja yksinkertaisen hyvää. Tähän jää koukkuun! Jälkimakuna jää raikas makeus suuhun.

Satu 24.10.2006 (Jäsenprofiili)
Maraboun minttukrokantti - legenda jo hyllyssä ollessaan. Yleensä en ole minttusuklaiden perään, mutta tässä monet asiat sattuvat kohdalleen. Perussuklaa on herkullista, minttu maistuu - muttei liikaa ja krokanttien koostumus tuottaa tarpeeksi vastusta.

Antti H 24.10.2006 (Jäsenprofiili)
Taattua Maraboun minttukrokantti maitosuklaata. Jos valkosuklaat jätetään laskuista, niin tämä suklaa jakaa ykköspaikan saman valmistajan Daim suklaalevyn kanssa.

Janne J 24.10.2006 (Jäsenprofiili)
Tutunoloisen vaalean maitosuklaan seassa maistuu voimakkaasti minttukrokantti. Makeaa! Ei oikein ole minun suosikkia, mutta saattaa maistua Mariannen ystäville. Suuhun jää niin raikas maku, että tällä saattaisivat varmaan teinit yrittää perjantai-iltaisin peittää oluen hajua kotiin palatessaan..

Mirja 02.02.2006 (Jäsenprofiili)
Ihan hyvää minttukrokattisuklaata. Suklaanhimoon kelpaa loistavasti.

Jarkko Karhunen 26.03.2005 (Jäsenprofiili)
Pehmeää ja maittavaa Maraboun maitosuklaata, jonka seassa Daimista tuttua krokanttia. Suklaassa hieman (juuri sopivasti) mintun makua. Erittäin hyvä suklaa, jonka ainoana pienenä miinuspuolena voidaan pitää krokantin kovuutta ja sen ominaisuutta tarttua hampaisiin pureskellessa. Kuka tällaista herkkua nimittäin pureskelematta voisi syödä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet