Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou schweizer nöt
Tuotteen Marabou schweizer nöt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,94 ja löytyy top 100 -listan sijalta 36. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 31.03.2017 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jossa seassa rouhittua hasselpähkinää. Pähkinää on riittävästi ja sitä on takuulla joka palasessa. Rouskuu sopivasti ja pähkinät maistuvat. Makeaahan tämä on, mutta erittäin hyvä pähkinäsuklaa, tätä voisi mennä paljonkin kerralla.

Iikka 29.09.2015 (Jäsenprofiili)
Pähkinäpitoinen maitosuklaa on ilmiselvästi kyseessä. Mukavan makea suklaa ja rouskuvat pähkinät tekevät tästä aivan mainion mättösuklaan. Ei erikoinen, mutta perushyvää.

Hanna P 22.09.2015 (Jäsenprofiili)
Pieniä ja paksuja paloja Maraboun pähkinämaitosuklaata. Tuoksu karamellinen. Suutuntuma kivan rouskuteltava. Mieto pähkinä ja makea suklaa sopii hyvin yhteen. Pähkinässä olisi voinut olla vaikka vähän enemmänkin makua, vaikka suolaa. Hyvää kuitenkin näinkin.

Saara 12.02.2013 (Jäsenprofiili)
Pähkinäsuklaiden klassikko, jota on löytynyt vanhempieni kodin jääkaapin ovesta jo vuosikaupalla. Makean perusmaraboun seassa on kohtalaisen kokoisia hasselpähkinäsattumia. Nykyisin hasselallergiani on niin paljon lieventynyt, että pystyn syömään tätä suklaata ilman jälkiseuraamuksia, ja pureskeltuna tämä on varsin hyvä ja turvallinen valinta vähän mättömäisempään tai arvokkaampaankin suklaahetkeen. Maraboun makeus sopii erinomaisen hyvin tällaisiin täytteisiin; paremmin kuin Fazerin vastaava.

Jenni V 24.01.2012 (Jäsenprofiili)
Vaikka suklaa on sitä tuttua makeaa marabouta, niin pähkinä vaan sointuu siihen todella hyvin. Yleensä en hirveästi rouhesuklaasta välitä, mutta mielestäni maraboussa se toimii paremmin kuin kokopähkinä. Silti todella harvoin menee ostoon tämä levy, voisi hyvin kyllä mennä useamminkin jos haluaa hyvää perus-mättöä.

Meeri 04.06.2009 (Jäsenprofiili)
Tämä on yksi parhaista pähkinäsuklaista, jota olen maistanut. Maraboun sokerisen maitosuklaan joukkoon on rouhittu isoja pähkinänpaloja, jotka tekevät tästä ehdottomasti pureskelusuklaan. Yksinkertaista ja lähes täydellistä.

Salla Elina Salo 28.01.2008 (Jäsenprofiili)
Pähkinäinen tuoksu, pähkinäinen maku ja rouskuvan pähkinäinen tunne suussa. Pähkinät murenevat hyvin suussa, maitosuklaan ja pähkinän suhde on loistava. Oikein hyvää suklaata, joskin maitosuklaa aavistuksen valjua ansaitakseen täysiä pisteitä.

Tytti 03.12.2007 (Jäsenprofiili)
Maraboun vaaleaa suklaata ja runsaasti pähkinää, ilmeisesti hasselia rouheena. Onnistunut suklaan ja pähkinän suhde, molemmat jäävät jälkimauksi suuhun, ehkä pähkinä kestää pitempään.

Antti M 03.12.2007 (Jäsenprofiili)
Sen verran pätevä ja helposti syötävä on tämä Maraboun hasselrouhelevy, että se hurahtaa yksin tein kitusiin. Jälkimaku on se, joka hieman tökkii yleensä Maraboun tuotteissa eikä täysin sovi makuhermoon. Mainio maitosuklaahan tämä on kyllä mutta ei pärjää pliisuhkolla otteellaan kotimaiselle isolle kilpailijalle kuitenkaan. Myös rouheet jossain määrin tökkivät eli hieman isompina ehkä parempia...?

Anja 28.11.2007 (Jäsenprofiili)
Vaalealta Marabou-maitosuklaalta tuoksuva ja maistuva hasselpähkinäpaloilla höystetty suklaa.

Minna Hi 06.11.2007 (Jäsenprofiili)
Pähkinärouheinen maitosuklaa. Tuoksuu hyvin pähkinäiseltä. Pähkinärouhetta on runsaasti, joka tekee tästä suklaasta nautittavan. Suklaa on kovin makeaa, niinkuin Marabou mielestäni aina. Vähemmän imelä toimisi paremmin.

Reeta 28.10.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaa ei ole yhtä makeaa, kuin monet muut maitosuklaat. Maussa on mukana hieman tunkkaisen karvasta vivahdetta, mutta vain inasen. Luo kylläkin vähän erilaista ulottuvuutta. Suklaa ei sula suuhun, vaan on pikemminkin muovinen. Pähkinät ovat tarpeeksi rouhittuja. Vaikka tekstistä saa ehkä megatiivisen kuvan, on tämä kuitenkin yksi Maraboun parhaimmista suklaista ja kumman nopeasti se aina häviää.

Susanna K 20.12.2005 (Jäsenprofiili)
Mukavan rouheinensuklaa. Pähkinät sopivan pieniä ja suklaan osuus passeli. Maku loistava.

Antti H 20.12.2005 (Jäsenprofiili)
Herkullista Maraboun pähkinäsuklaata. Maitosuklaa on juuri oikean makuista ja sitä täydentää sopivan karkea pähkinärouhe.

Satu 20.12.2005 (Jäsenprofiili)
Tällä vois elää.

Anne P 20.12.2005 (Jäsenprofiili)
Maraboun pähkinäpläjäystä, ei vois vähempää kiinnostaa. Pähkinät pilaavat koko suklaan.

Nina P 20.12.2005 (Jäsenprofiili)
Hywee, pähkinät maistuu kivasti.

Jarkko Karhunen 18.12.2005 (Jäsenprofiili)
Miksi ihmeessä pakkauksessa lukee tuotenimi ruotsiksi myös Suomessa? No tämä on kuitenkin maailman parasta pähkinäsuklaata siitä valikoimasta, jota olen päässyt maistamaan tähän päivään mennessä. Ylistyssanat eivät riitä kuvaamaan tuntemuksia. Pähkinää on tässä tuotteessa varsin runsaasti ja se on valmiiksi mursktattu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani