Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou apelsin krokant
Tuotteen Marabou apelsin krokant valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.10.2017 (Jäsenprofiili)
Levyn makumaailma kuulostaa herkulliselta. Maistaessani yllätyn: missä se krokantti on? Ei ole kyllä krokanttia tämä pieni maissicrisp-räpellys jota levyssä on erittäin runsaasti. Appelsiini on uutettuna suklaaseen, olisin ehdottomasti heivannut krispin ja laittanut kunnon appelsiinikrokanttia tavallisen maitosuklaan sekaan. Ajoittainen suolaisuus häiritsee, ja samoin tukahduttava makeus. Todellinen pettymys, kakkonen.

Annamari 11.08.2016 (Jäsenprofiili)
Voimakas appelsiinin aromi jo tuoksussa, joka jostain syystä tuo mieleen joulun. Mukana on rapeaa krokanttia, joka rahisee kivasti. Siitähän minä tykkään! Appelsiinin ja maitosuklaan yhdistelmä on myös erittäin hyvä ja tässä tuotteessa se toimii. En oikein keksi tästä mitään huonoa sanottavaa, joten viisi pistettä on annettava, vaikka ei tämä täydellistä suklaata ole.

Iikka 14.05.2012 (Jäsenprofiili)
Näyttää perusmaraboulta, mutta tuoksu on erilainen. Nimittäin se on appelsiininen. Mahdollinen appelisiiniesanssi maistuu ainakin aluksi voimakkaana. Makeaa on. Jokin rohisee hampaissa, mitäs jännää ne ruottalaiset on tähän lisänneet? Silminnähden tässä on pikkuhippuja tuntematonta ainesta, ellei ne sitten ole pienenpieniä kuivatun appelisiininkuoren palasia. Tähän spekulaatioon tulee kielteinen vastaus ihan lopuksi, sillä pikkuhiput jäävät suuhun maleksimaan vielä suklaan poistuttua, enkä saa niistä makua irti, tai ainakaan tunnista sitä. Tuote on makeudessaan ja hedelmällisyydessääm varsin tujua kamaa. Ei mitenkään persoonaton tuote, muttei yllä suosikkeihinikään.

Saara 30.03.2012 (Jäsenprofiili)
Ensivaikutelma haukkaamisen jälkeen on, että onpas makeaa. Sellaistahan Maraboun maitosuklaa tietysti on, kokonaisvaltaisen imelää ja jotenkin "tasaista". Toisinaan tämä on hyvä asia ja toimii, mutta tällä kertaa mitään makuvivahteiden ilotulitusta ei pääse syntymään ja päällimmäisenä mielessä hakkaa vain ylitsepääsemätön makeus. Krokantit ovat kivoja ja appelsiinin maku sopiva. Periaatteessa tuotteessa ei siis ole mitään valittamista, mutta uutta palaa ei tee mieli ottaa, joten tuomioni on keskinkertaisuus.

Kirsi I 28.06.2011 (Jäsenprofiili)
Niin on voimakas appelsiinin aromi, että peittää tutun Maraboun maitosuklaan maun, maistuu vain jollekin suklaalle. Tämä ei ole oikeastaan mikään huono juttu, ei se tavallinen marabou nyt niin hyvää ole. Appelsiiniaromi on kuitenkin suorastaan alkoholimaisen pistavää ja muistuttaa jotain appelsiinilikööriä. Siispä yhteenvetona: ei tämä ole pahaa, mutta appelsiinilikööri ei vain ole suosikkiani.

Marika 12.03.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaa tuoksuu upeasti appelsiinilta (tai pikemminkin mandariinilta). Hmm.. tämä maitosuklaan ja appelsiinin yhdistelmä ei silti taida toimia. Ainakin jotain kirpakkuutta, "appelsiininkuoren makua", jäin kaipaamaan. Ehkäpä jos tätä piristäisi hyppysellisellä merisuolaa tai pippuria.. Tällä reseptillä ja makeudella tumma suklaa olisi todennäköisesti ollut parempi kaveri appelsiinille.

Tytti 03.10.2008 (Jäsenprofiili)
Jännä appelsiinin tuoksu. Puraislulla alkaa rapina, reilusti rapisevaa krispiä. Mausta voisi sanoa, että se on raikas, jälkimaku saisi olla pidempi. Yleismielikuvaksi jää ehkä vähän äitelä maku.

Anja 03.10.2008 (Jäsenprofiili)
Pirteä sitruunainen tuoksu yhdistettynä vaaleaan suklaaseen. Tämä on hyvää! Sopivan ohut levy.

Reeta 19.09.2008 (Jäsenprofiili)
Huhhuh. En kyllä yhtään tykkää appelsiinin ja suklaan yhdistelmästä. Suklaa suklaana ja appelsiini appelsiinina. Muistuttaa hämmästyttävästi Fazerinaa ja Geisha Orangea.

Saila 19.09.2008 (Jäsenprofiili)
Appelsiininen tuoksu. Rakenne on hyvä, maku miellyttävä ja maitosuklaan ja hedelmän yhdistelmästä pitävä varmaan ihastuisi kovastikin.

Minna Hi 19.09.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaa tuoksuu kirpeältä appelsiinilta. Suklaan joukossa on runsaasti krokantteja, rapisee mukavasti hampaissa. Maraboun suklaan normaali ylimakeus ei tunnu tässä suklaassa eikä muutenkaan dominoi makua. Appelsiini sopii tähän todella hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut suklaa.

Miriam 12.09.2008 (Jäsenprofiili)
Tuoksu hedelmäinen. Ulkonäkö perinteinen ja tuttu. Maku pirteä, jossain vaiheessa hieman teennäinen. Hiput miellyttäviä suussa, jälkikäteen kuitenkin hampaat narskuvat. Perussuklaata sopii tosin mielestäni hyvin appelsiinin kanssa.

Kai 31.08.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun appelsiinisuklaata! Jos tykkää appelsiinisuklaasta niin tämä on varmaan ihan ok. Pieniä appelsiinirakeita seassa.

Tapani H 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Mmm-Marabou, ihanaa ruotsalaista laatumaitosuklaata krokanttimurusilla höystettynä. Ehkä vähän ylimakeutta, siitä tippuu yksi piste pois.

Päivi 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun ihanaa suklaata. Sisällä jotakin rapisevaa. Jotenkin makea ja hedelmäinen maku. Sivumaku häiritsee ja tuntuu liian makealta. Ei mielestäni oo onnistunut yhdistelmä.

Hanna P 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Jännästi suussa rahiseva suklaa. Maku kuitenkin jotenkin epäsuklaamainen ja terävä... Vaatisi ainakin totuttelua oppia tykkäämään tästä.

Antti K 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Appelsiini ja maitosuklaa, toimii. Ehkä hieman imelä ja näinollen ei voi vetää montaa palaa kerralla.

Sanna K 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Herkullista maitosuklaata jossa appelsiinin maku ja jotain rapeita palasia seassa. Suklaa on hyvää ja koostumus täydellinen mutta nuo pienet muruset meinaa takertua hampaankoloon. Appelsiinisuklaa -yhdistelmä ei ole ikinä ollut suosikkejani mutta tämä suklaa on kyllä parempaa kun perinteiset. Ehkä johtuu maitosuklaasta, sillä tumma suklaa + appelsiini on yhdessä mielestäni liian kitkerää. Makeampana tämä voittaa tummemman versionsa.

Janne J 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Hieman rakeinen rakenne, rutisee ja ritisee - maitosuklaan seassa on siis "jotain". Ensivaikutelma on ok, mutta minulla alkaa nopeasti tökkiä tämä Maraboun maitosuklaiden lapsille suunnattu perusmaku.

Satu 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun taivaallisen hyvää appelsiinikrokanttimaitosuklaata, jossa on kaikki kohdallaan. Ihan kaikki. Suklaa on hyvää, appelsiini maistuu juuri sopivasti ja koostumuksessa on pientä jippoa kitalakea kuitenkaan repimättä. Siitä ei montaa päivää ole, kun viimeksi tuhosin tätä levyllisen. Ja mikä parasta, saatavilla nyt myös Suomesta!

Hanna-Maria 29.08.2008 (Jäsenprofiili)
Maraboun maitosuklaata, joka rapisee ihanasti suussa. En saa oikein selvää mille ne rakeet siellä seassa maistuu, olisiko omar? Mutta ihan hyvää kuitenki.

Antti M 07.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu ja maistuu loistavasti appelsiinille eikä appelsiininkuorelle, kuten moni yritelmä. Pienet krokanttimurut ovat myös kelpo lisä tähän vaikkakin ovat mikroskooppisen pieniä murusia. Appelsiinin maku peittää makean maitosuklaan aika lailla mutta silti tämä on ihan hyvää, joskin lievästi ylimakeaa. Toisekseen, appelsiini sopii mielestäni paremmin tummempaan suklaaseen yhdistettynä.

Susanna K 29.09.2005 (Jäsenprofiili)
Siis tajunnan räjäyttävä yhdistelmä, suklaa & appelsiini! Välillä tulee crispirusahduksia suuhun kun puraisee suklaataa mutta miellyttävällä tavalla. Koostumus kokonaisuudessaan toimiva. Kyllä Marabou osaa.. :)

Jarkko Karhunen 29.09.2005 (Jäsenprofiili)
Herrrrkullisen hyvää maitosuklaata, joka maistuu herrrrkullisen appelsiiniselle. Tuotteen nimi on appelsiinikrokantti, mutta krokantin osuus on yllättävän pieni. Krokantti on tässä suklaassa kuitenkin enemmän haittana kuin hyötynä. Vitonen olisi irronnut pelkällä appelsiininmakuisella maitosuklaalla, krokantit heikentävät nautintoa aavistuksen verran, joten täydellisyyteen ei vielä päästy. Jälkilisäys: Puoli levyä on jo vähän liikaa kerta-annoksena, alkaa tökkimään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet