Laatusuklaa

BONBONETTI Suklaalevyraadissa

Bonbonetti cherry queen
Tuotteen Bonbonetti cherry queen valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bonbonetti -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Patukat.
 

Jenni V 26.02.2020
36g "patukassa" on sisällä kolme kupolin mallista, folioon käärittyä konvehtia. Pinnaltaan konvehdit ovat todella ruman harmaata tummahkoa suklaata, mutta maku siinä on yllättävän hyvä. Sisältä paljastuu kokonainen, mehevä kirjassa juoksevan alkoholitäytteen kera. Maku on minusta oikein hyvä noin niinkuin alkoholikonvehdiksi, kirsikka ei ole mikään coctailkirsikka vaan aidon makuiinen, ja alkoholi ei ole liian pistävää, eikä liian makeaakaan. Parasta on se, ettei mitään rohisevaa sokerikerrosta ole. Suosittelen, aikuiseen makuun, vahva kolmonen.

Salla Elina Salo 02.11.2007
Kirsikat kuuluvat puuhun. Korkeintaan niitä voi syödä pelkiltään, muttei ikinä upotettuna mihinkään, kuorrutettuna millään, eikä varsinkaan kakun täytteenä. Tässä suklaapatukassa näitä pilattuja kirsikoita oli kolme kappaletta erillisinä konvehteina kuorrutettuna tummalla suklaalla. Itse kirsikka taisi olla liotettu konjakissa. Ei hyvänen aika, kaikkea sitä tuleekin syötyä. Onneksi joitakin vain kerran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani