Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez cocoa d'Arriba erdbeere-pfeffer 77%
Tuotteen Hachez cocoa d'Arriba erdbeere-pfeffer 77% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko 21.02.2009
Ennakkoon ajateltuna merkinnät “77%” ja “pfeffer” (pippuri) eivät juurikaan herätä suurempaa mielenkiintoa tai himoa kyseistä suklaata kohtaan. Mainittu mansikka on ainoa, joka voisi edes teoriassa pelastaa suklaan, joten pistänpäs palasen suuhun. Miellyttävä mansikan tuoksu puskee foliokääreen läpi, joten ehkä on vielä toivoa. Tarkempi nuuhkaisu ilman foliota tuo jo pippurinkin hajun esiin... Suklaapalanen napsahtaa jämäkästi poikki ja alkumaussa tuntuu sekä mansikka että pippuri (mietona). Palasesta irtoaa suuhuni pieni palanen, mikä lie, puraisen sen rikki ja.... pippuriapa tietenkin. Olisikohan tässä rosépippuria käytetty. Mansikan makukin on imeskellessä läsnä, tosin taustalla ja mietona. Pippurin epämiellyttävä maku ja ehkä aavistuksen kuivan oloinen suklaakin maistuvat pääosissa, joskin tuostakin kaksikosta suklaan ääniosuus on vain noin 10% luokkaa. Makuyhdistelmä on kertakaikkisen karmaiseva, eli odotukseni olivat kutakuinkin oikeassa. Tästä jää niin paha pippurin jälkimakukin suuhun, että aivan hirvittää.

Susanna K 20.02.2009
Tumma suklaa jonka kaakaopitoisuus 77% mutta ei onneksi maistu kitkeryys tai muu likainen maku minkä itse yhdistän yleensä tummaaseen suklaaseen. Täytteenä löytyy suklaasta kuivattua mansikkaa ja jotain vihreää pippurimaista, ei kai tässä ole viherpippuria? Aluksi maistuu hivenen tuo mansikka jonka jälkee heti perään tulee suuhun pippurisen ärhäkkä maku mikä saakin haukkomaan henkeä toivoen että vesilasi on lähellä. Suussa polttelee aika ikävästi ja makukaan ei ole mitä ruusuinen. Hoh, ei tainnu lyödä tulta alle tämä suklaa ainakaan omalla kohdallani, oikeastaan jonkinmoinen sekametelisoppa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset