Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez limone-papaya sommer chocolade 45%
Tuotteen Hachez limone-papaya sommer chocolade 45% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 08.06.2009
Korea pakkaus, isot suklaapalaset. Tuoksussa on limetti vahvasti esillä, suklaasta on taas tuoksun perusteella vaikea sanoa mitään. Pehmeän puoleista niin suklaan kuin täytteen osalta. Limetti maistuu voimakkaasti peittäen suklaan alleen aika totaalisesti. Ei tunnu makealta, vaan hieman jopa happamalle. Kaipaisi ehkä lisää kirpakkuutta tai makeutta tai ylipäätään jotain ryhtiä antavaa. Suklaakin olisi saanut olla enemmän esillä. Juuri ja juuri kolmosen väärti.

Antti M 14.11.2008
Raikas pesuainesuklaa, jossa ei kyllä suklaasta ole tietoakaan. Valkoinen kreemi ohuen suklaakerroksen alla on niin järkyttävän pahaa, ettei paatuneinkaan nisti tähän koskisi toiste. Tämäkin 'kesäsuklaa' olisi saanut jäädä kehittelemättä mutta kai saksalaisella insinöörillä oli tylsää... Tämä on kuitenkin kolmesta maistamastani versiosta paras; joskaan tälläkään ei vielä ansaita pistettä enempää vaikka hieman jo mietityttää säälipisteen jako. Umpisurkea tuotos kuitenkin loppujen lopuksi.

Päivi 05.11.2008
Sitruunan tuoksu tulee jo heti nenään. Huhhuh, jopas sitruuna maistuukin voimakkaasti tässä suklaassa. Aivan liian voimakas ja kitkerä maku. Saa kyllä taas kasvolihakset töitä irvistellessä. Jälkimaku kuitenkin mieto. Alkumaku tosi kamala, mutta loppua kohden hieman paranee. Kai tämä on sit totuttelusuklaa. En usko toiste syöväni tätä.

Jarkko 20.10.2008
Kaksi kolmesta saman kesäsarjan suklaista olen jo arvioinut ja kuraksi todennut. Oletan tämän kolmannenkin olevan ihan samaa luokkaa, mutta avaan kuitenkin paketin ja pistän palasen suuhuni (olipas muuten sitruunainen haju). Maussakin lime on voimakkain maku. Hyvää siinä on se, että se peittää muuten tunkkaisen ja tehdasmaisen suklaan muutamat pahimmat maut alleen. Huonoa siinä onkin kaikki muu. Ällöttävää tiskiainesuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset