Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez mango-feige sommer chocolade 45%
Tuotteen Hachez mango-feige sommer chocolade 45% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 02.12.2008
Tuoksu on kuin tuttifruttipurkalla, ei ollenkaan suklaamainen. Pehmeän maitosuklaakuoren alta paljastuu kammottava, esanssinen marja- tai hedelmätäyte, mausta ei saa mitää selvää, olisiko mukana vielä jogurttia tms. Itse suklaa on rasvaista ja suoraan sanottuna pahaa. Kamala kombo, ei täytä edes suklaan kriteereitä.

Antti M 15.11.2008
Nämä Hachezin 'kesäsuklaat' on jo kovin heikoiksi havaittu mutta maistetaan nyt vielä kerran. Tällä kertaa valkoinen kreemi sisältää ärsyttävää mangoa, eikä viikunakaan ole suosikkini todellakaan. Suklaata on niin ohuelti päällä, ettei siitä sen enempää. Palan pystyy kyllä syömään mutta kokemus on maksimissaan yhden pisteen arvoinen.

Päivi 06.11.2008
Odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. Tuoksuu hedelmälle ja tummaahan tuo suklaa on. Alkumaku kyllä aika hyvä, mutta sitten se muuttuukin. Täyte tuntuisi kuin olisi vanhaa. Yök. Ei yhtään hyvää. Tummasta suklaasta myöskään en pidä. Tässä ei kuitenkaan ole kitkeryyttä. Alkumaku pirteä, mutta ummentuu sitten. Jälkimaku tuntuu kitalaessa ja saa haluamaan juotavaa. Ei kovinkaan onnistunut tuotos.

Jarkko 16.10.2008
Mango ja viikuna puolitummassa suklaassa. Ei kai tämä voi mennä yhtä pieleen kun meni samalla valmistajalla mustikkakirsikka-levy? Saman kesäsarjan tuotteesta on kuitenkin kyse. Taitan palasen ja nuuhkaisen sitä. Joo, tumma suklaa ja hedelmäinen tuoksu, ei ainakaan vielä pelota yhtään. Haukkaan palasen ja huomaan, että täyte on samannäköistä harmaata massaa kuin edellämainitussa karmeudessa. Tämän maku on lyhyen ajan ihan ok, raikas ja hedelmäinen, mutta mutta... kyllä se siihen taas jäi. Piip, tööt, kääk ja trööt! Miten joku voi tällaisista aineksista saadakin tällaista Scheissea aikaseksi? Eihän tämä ihan yhtä kauheaa ole kuin tuo mustikkakirsikka, mutta ei kyllä paljon parempikaan. Voisin ehkä, oikein herkistyneessä mielentilassa tai juuri lobotomian läpikäyneenä antaa tälle kakkosenkin, mutta juuri nyt sappi kiehuu, kun ajattelenkin mihin olisi ollut saumaa noilla aineksilla. Jotkut vaan ei osaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset