Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez waldbeeren taler
Tuotteen Hachez waldbeeren taler valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 16.03.2008
Putkilopakkauksessa kolikon muotoisia marjaisia suklaataalereita. Odotukset olivat suuret tämän tuoteen suhteen sillä rasian kuvasta päätellen suklaassa maistuisi monta eri marjaa, syötyäni muutaman maku olikin valitettavan neutraali jopa elähtänyt. Jotain hieman marmeladimaista makua irtosi täytteestä mutta se ei valitettavasti pelasta tämän tuotteen kokonaismakua.

Jarkko 03.03.2008
16,6cm korkea jämäkkä pahviputkilo piilottaa sisäänsä 13kpl maitosuklaista marmorikuvioinnilla koristeltua lätkää, joiden sisällä on violettia metsämarjatahnatäytettä. Täytteen koostumus on niin paksu (sokerinen) että ei tarvitse pelätä sen valuvan rinnuksille. Ihan ensialkuun maku on marjaisa ja raikas, mutta jo muutaman sekunnin kuluttua kielellä alkaa tuntumaan sama tunne ja maku joka tulee rautaputkea imeskellessä (kokeile jos et tiedä). Kyseessä ei todellakaan ole mikään miellyttävä maku. Kokonaisuus on lupaavasta pakkauksesta ja tuoteselosteesta huolimatta todella epämiellyttävä. kakkonenkin olisi tälle liikaa, tämä on suorastaan pahaa. AInoa positiivinen asia tässä on itse pakkaus ja se tapa, jolla lätkät saadaan pysymään ojennuksessa ja ehjänä putkilon sisällä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset