Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez edel mokka sahne
Tuotteen Hachez edel mokka sahne valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Janne J 27.12.2007
Niin kuin nimikin kertoo, kermasuklaata on luvassa. Tuoksu on melko mieto, kahvia ei siinä havaittavissa. Maussa on kermaista täyteläisyyttä ja kahvi maistuu koko rahan edestä, muttei kuitenkaan epämiellyttävästi. Usean palasen jälkeen tuntuu, ettei tässä suklaassa kuitenkaan ole mitään erityistä, pikemminkin rasvainen täyteläisyys ja kahvin voimakkuus alkaa turruttamaan ja tympäisemään. Niukka kolmonen.

Jarkko 10.11.2007
Kahvikermaa levymuodossa, sitä kai tuo nimi kuvaa. Haju on täsmälleen sama kuin tuhkakupppia nuuhkaistessa, eli naaaaammmmmmmm... NOT! Kylläpä osaakin olla ällöttävä löyhkä. Napatessa levystä palasen suuhun tuhkakupin haju muuttuu sentään lähes (ei ihan kuitenkaan) siedettäväksi kahvin mauksi, mutta kyllä se tuhkakuppimeininki siellä taustalla vaanii koko ajan. Tuntuu siltä, että maku hieman paranee, kun suun sulloo täyteen tätä, mutta herkkua tästä ei saa hyvällä mielikuvituksellakaan. Juuri kuin aloin hitusen verran lämpenemään maulle, tuo tuhkakuppimaku palaa suuhuni jälkimaun muodossa. Hyi.

Antti M 10.11.2007
Maukas kahvipavun tuoksahdus ja tumman oloinen suklaa, joka kuitenkin on vain 32%. Todella kermaisen ja täyteläisen oloinen - selkeästi parasta Hachezin suklaata, jota omalle kohdalleni on osunut. Lurps!

Susanna K 08.11.2007
Tässä suklaassa on kahvipavun maut kodallaan. Rasvaisuuden tuntu aika minimissä ja makeus on juuri sopiva. Suklaan maku viipyy suussa pitkään kuin janoten lisää ja maku on neutraalinomainen jotta kahvin maku pääsee oikeuksiinsa oikealla tavalla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset