Mainospaikka vapaana

HACHEZ Suklaalevyraadissa

Hachez edel vollmilch
Tuotteen Hachez edel vollmilch valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hachez -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Janne J 27.12.2007
Olen yleensä aika skeptinen maitosuklaiden suhteen, niissä kun harvoin, jos koskaan tulee mitään kovin elämyksellistä vastaan. Tämä 39% kaakaota sisältävä suklaa kuitenkin yllätti iloisesti. Lähin mieleen tuleva vertailukohta paremman puutteessa on Fazerin sininen, eli maitosuklaaksi korkeahkon kaakaoprosentin ansiosta suklaassa on hieman luonnettakin, jos kohta myös aavistus maitomaista makeutta. Mukana on myös ripaus jotain tarpeetonta aromia, minkä vuoksi en pysty antamaan tälle täysiä pisteitä.

Jarkko 08.11.2007
Onpas teollisen ja halvan hajuinen suklaa. Yhden nuuhkaisun jälkeen odotukset maun suhteen eivät ole korkealla. Nappaan kuitenkin palasen suuhun ja huomaan helpotuksekseni, että maku ei ole ihan yhtä halvan oloinen kuin haju, mutta kaukana hyvästä ollaan. Tummahkon oloista maitosuklaaksi ja jälkimaku hieman kitkerä ja kuiva.

Susanna K 08.11.2007
Tuoksu suklaassa hieman pistävä ja likainen. Suussa taas suklaa maistuu ihan navetalle ja rasvalle. Aikamoinen yritys suklaaksi. Kiitos riittää pala tätä ihanuutta..:)

Salla Elina Salo 07.11.2007
Tumman suklaan tuoksu. Maussakin paljon tumman suklaan karvautta. Mainostetaan maitosuklaana, mutta on selvästi tummempaan kallellaan. Rasvaisen oloinen.

Antti M 07.11.2007
Paha haju, tunnistaa selkeästi Hachezin maitosuklaan. Kaakaoinen mutta ei mitenkään säväyttävä suklaa maultaan.

Tuomas 07.11.2007
Tämä suklaa haisee kauhealle. Jollekkin käyneelle. Halppis tummaa suklaata. Ei mitään erikoista. Pakkaus voittaa suklaan.

Kiki 07.11.2007
Ei vastaa odotuksia, keskitasoa heikompi maitosuklaa.

Milla 07.11.2007
Ns. tummempi maitosuklaa, jonka maku on aavistuksen verran karvas, jälkimaussa katkeruutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset