Laatusuklaa

TOOTSIE ROLL INDUSTRIES Suklaalevyraadissa

Tootsie Roll Industries charleston chew chocolatey
Tuotteen Tootsie Roll Industries charleston chew chocolatey valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tootsie Roll Industries -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Hanna P 04.04.2018
Suklaapatukkaa lämpimänä ja jäädytettynä kuten paketissa neuvotaan tehtävän. Lämpimänä hauskan sitkasta, mutta vain miedon kaakaoisen makuista. Jäädytettynä maku ehkä vielä vähän makeampi, mutta mieto silloinkin. Mikäs näitä mussuttaessa, mutta sen verran pliisu tuote on, että arvosana keskinkertainen kolmonen.

Iikka 24.03.2018
Pehmeänä versiona tämä on varsin kova pala purtavaksi. Todellakin saa jauhaa. Maku ei ole kovin kummoinen. Jäädytetty versio lohkeilee helpommin, mutta siinä on myös makua vähemmän. Se tosin voi olla hyväkin asia.

Jarkko 21.03.2018
Tätä patukkaa oli tarjolla sekä sulana että jäisenä. Ohut suklaakuori ja sitkeää jankkia sisällä. Jäinen lohkeilee äänekkäästi kunnes sulaa. Maistuu hieman pähkinäiselle vaahdolle. Tuntuu, että sula versio on vielä sitkeämpi, mutta patukka sulaa suuhun sokerin mukana. Aika mauton tuote, jossa suklaan osuus varsin minimaalinen.

Janne J 20.03.2018
Kylmänä melko rapsakkaa tavaraa, joskaan ei liian kovaa, suuhun sulattuaan hetken jopa melko sitkasta. Maku tulee vähän jälkijunassa ja kenties sitkeydestä johtuen tulee hieman tulee Mars mieleen, vaikka rakenne on kyllä silmämääräisesti arvioiden aikalailla erilainen. Huoneenlämpöisenä on elämys normaalimpi, makeampi ja tavanomaisempi. Hieman tulee karkki enemmän mieleen kuin suklaa, jota olisinkin kaivannut reippaasti enemmän ja makeutta ehkä hitusen vähemmän. 2,5 pistettä.

Jenni V 17.04.2016
53-grammainen "suklaa"kuorrutteinen pötkö on pakattu tuplamaiseen pahvipohjaan, mutta pötkö onkin yllättäen yksiosainen. Suklaa on lainausmerkeissä, sillä kaakaomassaa tai -voita ei tästä patukasta ilmeisesti löydy, ainoastaan kaakaota. Puraisen pötköstä palan ja suklaa murenee sinne tänne, sen verran sitkaan kovaa on täyte. Täyte on kääreen mukaan maustettua nougatia, ja tässä tapauksessa se tarkoitti vaaleanruskeaa sokerista jankkia, vastaavaan olen muistakseni törmännyt Maraboun fransk nougatin parissa, joskin nyt nougat on maultaan aavistuksen kaakaoista. Kääre kehottaa kokeilemaan tätä myös pakastettuna, mutta siihen en ryhtynyt, silloinhan tuo sitkeysongelma poistuisi... Siltikään en kyllä luule että nämä makusfäärit siivittäisivät patukkaa korkeammalle kuin kahteen pojoon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset