Fazer

LAKUMESTA Suklaalevyraadissa

Lakumesta maitosuklaalakritsi
Tuotteen Lakumesta maitosuklaalakritsi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lakumesta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Suklaakuorrutteiset.
 

Antti H 30.11.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaan ja lakritsin yhdistelmä ei paperilla vaikuta hyvältä, mutta tämä karamelli jostain kumman syystä toimii. Suklaa ja lakritsi ovat hyvin tasapainossa. Näitä voisi popsia enemmänkin.

Satu 30.11.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapäällysteisiä lakritsipalasia/-rakeita. Nämä ovat hyviä. Pidän myös lakritsista ja tämä sisällä oleva lakritsi on erityisen hyvää sekä maultaan että koostumukseltaan. Kysymys kuuluukin, että miten tätä nyt suklaana arvioisi, kun itse suklaa ei lakritsin takaa juurikaan maistu. Päädyn arvioimaan tätä kokonaisuutena ja arvio on varsin myönteinen.

Jarkko Karhunen 30.11.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaisia muttereita, tai ainakin jotain sinne päin. Suklaata imeskellessä lakun maku puskee väkisin läpi, joten antaudun kiusaukselle ja puraisen. Laku ja maitusuklaa toimivat mielestäni todella mukavasti yhteen. Lakun aromit ovat kuitenkin sen verran vahvoja, että suklaakarkista on vaikea puhua, kun se suklaa ei oikein maistu. Kokonaisuus ratkaisee ja tämä maitosuklaalakritsi kyllä maistuu tälle maistelijalle.

Susanna K 30.11.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaapampuloita jota puraistuani sisältä paljastuu lakritsi. Suklaakerroksen määrä lakritsin päällä on muhkea ja lakritsin maku toimii hyvin yhteen suklaan kanssa. Mikä parasta, tämä on pehmeää hammasystävällistä syötävää ja mainio snack-namu.

Salla Elina Salo 08.10.2007 (Jäsenprofiili)
Tuoksu ei muistuta maitosuklaata, eikä liioin lakuakaan. Maitosuklaapäällinen maistuu halvalta. Kun suklaa ei maistu, eikä lakukaan kuulu intohimoihini, ei pisteitä kerry kahta enempää.

Antti M 08.10.2007 (Jäsenprofiili)
Mmmmm... Näitä vetäisi koko pussin helposti! Mainio maitosuklaa toimii pehmeän lakun kanssa hyvin vaikka sitkeämpi laku ehkä vielä paremmin...ja suklaakin saisi olla hieman parempaa. Hieman makeaa mutta täytyy antaa kuitenkin konseptista (heikko) nelonen. Häviää kyllä esim. BonBonin suklaalakuille.

Meeri 08.10.2007 (Jäsenprofiili)
Tämä voisi olla hyvää, jos maitosuklaan laatuun olisi panostettu eikä se maistuisi halvalta kalenterisuklaata. Sinänsä ajatus lakun ja suklaan yhdistämisestä on nerokas.

Milla 08.10.2007 (Jäsenprofiili)
Osittain samat alkuhöpinät kuin valkosuklaaversiossa, mutta tämä oli kyllä kokonaisuutena pettymys. Maitosuklaa oli ylimakeaa, eikä jälkimausta saanut oikein mitää selvää. Pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet