Laatusuklaa

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker basis schokolade eispulver
Tuotteen Dr. Oetker basis schokolade eispulver valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Jäätelöt.
 

Iikka 20.07.2018
Jotenkin kaakaojauheen makuinen suklaajäätelö. Koostumus on epäilyttävä. Maussa on ripaus perunakellaria / autotallia. Kuitenkin otin reilun annoksen ja söin kaiken. Loppumakuna Jacky makupala.

Hanna P 14.06.2018
Hieman terävän ja keinotekoisen makuista (väristä päätellen) suklaajäätelöä. Luultavasti on jotain vegaanijäätelöä tai vastaavaa, koska normimaitoon ei ole taidettu tehdä? Makeutusaine maistuu myös. Jäätelöt ovat sinänsä mieluisia, mutta suklaajäätelönä tai edes kaakaotuotteena ei ole kummoinen. En tiedä osaisinko ihan silmät sokkona muualla tunnistaa suklaajäätelöksi tätä edes. 1,5 p eli ennätysalhaiset pisteet jäätelölle allekirjoittaneelta.

Annamari 08.06.2018
Maistuu ihan siltä kuin vaniljajäätelöön olisi lisätty kaakaojauhetta. Maistuu nimenomaan kaakaolle, siis kaakaojuomalle, ei suklaalle. Rakenne on ihan ok, hieman lohkeavaa, mutta todellakin maun puolesta kaipaisi lisukkeita. Ei tosiaankaan jäätelöistä suosikkini.

Janne J 08.06.2018
Vaaleaa suklaajäätelöä. Vaikka kaakaota ei olekaan järin paljoa, on maitokaakaon mieleen tuova maku mukavan pirteä ja raikas, ei rasvainen. Rakennekin tuntuu eroavan hieman tavallisesta markettijätskistä. Makeutta on sopivasti. Miedosti kaakaoinen jälkimaku. Tykkäsin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset