Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula vanille-geschmack + knusperklee
Tuotteen Dr. Oetker Paula vanille-geschmack + knusperklee valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 12.03.2016
125g purkki tuttua Paula-vanukasta, jossa enimmäkseen on vaniljaa ja muutama kaakaoinen täplä. Uutuuden tästä tuotteesta tekee se, että vanukkaan lisänä on ihan 8g maito- ja valkosuklaalla päällystettyjä muroja. Huimaa... Muroja on aika vähäiselti, mutta maistelen silti ihan pelkiltään kumpaakin laatua yhden. Rapsakoita ovat, mutta kuorrutetta on ilmeisesti aika vähän ja pliisua... Makueroa ei juuri ole vaalean ja tumman välillä.

Kaadan loput murot vanukkaan päälle (sekoittaa näitä en viitsi joukkoon kun täplät katoaisivat) ja alan lusikoida... Onpa todella miedon makuista vanukasta, jotenkin kun joukossa on vähän voimakkaamman makuista rapsakkaa juttua, niin vanukas muuttuu entistäkin mauttomammaksi, ja tavallaan myös murot muuttuvat vanukkaan joukossa mauttomammiksi... Ikävä tuplavaikutus :-). Niinpä päätän syödä murokerroksen nopeasti massuun ja keskityn vanukkaan maisteluun, mutta eipä maku ala minua siltikään miellyttämään. Tuntuu että kaakaotäpliä on ihan liian vähän, liian mauttomaksi jää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet