Matsmart banneri

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula vanille geschmack minis
Tuotteen Dr. Oetker Paula vanille geschmack minis valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 16.06.2015
Teki mieli pientä hyvää ja ihan pakko oli ostaa maistoon Paulaa miniversiona. Tavallaanhan kyseessä on sama tuote kuin 4*125g kennossa, eli tässä on vaniljavanukasta ja 30% suklaavanukasta täplinä. Purkit ovat vaan nyt naurettavan pieniä, yhteensä kuusi 50g purkkia. En kyllä keksi, kenelle yksi purkillinen tätä riittää? Purkista saa ehkä kaksi lusikallista, jos ylipäänsä saa lusikkansa purkkiin mahtumaan. Minulle 125g purkki on jo mini... Mutta ehkä joku nelivuotias voisi olla tästäkin tyytyväinen.

Mitä tulee makuun, niin olin kyllä siihenkin pettyneempil. Vaikka suhteet ovat teoriassa samat vaniljan ja suklaan välillä, ei ainakaan minun maistelupurkkiini paljoakaan suklaatäplää ollut mahtunut. Niinpä makukokemus jäi melkoisen pliisuksi ja mauttomaksi. Pakko antaa vaan kaksi pistettä, kyllä nyt vähintään desin verran tarttisi jälkkärin olla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet