Matsmart banneri

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula choco nut
Tuotteen Dr. Oetker Paula choco nut valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 15.05.2015
Paula-täplävanukkaat ovat olleet ennenkin suosikkejani, enemmän ehkä hauskan ulkonäkönsä vuoksi kuin, että maku olisi niin ylivertainen, vaikka hyvä onkin, verrattuna muihin vanukkaisiin. Tässä pähkinätäpläisessä pähkinä ei maistu kovinkaan hallitsevasti ja suklaavanukas on täyteläisen suklaista, eikä yhtään kitkerää vaikka tuntuukin tummalle. Vieno pähkinän maku täplissä vain korostaa pehmeää ja samettista suklaan makua. Enpä olisi etukäteen uskonut pitäväni näin paljon.

Jenni V 03.04.2015
Neljän 125-grammaisen pikarin vanukaspakkaus tutulla lehmäkuosilla. Suklaavanukkaan seassa on tällä kertaa 30% hasselpähkinätahnalla maustettuja vaaleampia pilkkuja. En pidä pähkinätahnan mausta, ja etukäteen vanukkaan maku pelottaa. Onneksi pähkinäpilkut ovat kuitenkin varsin miedon makuisia, saa kunnolla maistella ennen kuin minkäänlaista pähkinää mausta erottaa. Minulle tämä on hyvä asia, mutta tottakai ideana olisi että pilkut maussa erottuvat... Toisaalta pidin erittäin paljon vanukkaan koostumuksesta, se on paksua ja täyteläistä, ja suklaavanukas on voimakkaan kaakaoisen makuista. Maku menee lähelle nelosta, mutta pilkuista miinusta, joten kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet