Matsmart banneri

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker vitalis knusper müsli plus double chocolate
Tuotteen Dr. Oetker vitalis knusper müsli plus double chocolate valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät.
 

Jenni V 07.04.2015
450g pussillinen ohuita tumma- ja maitosuklaalastuja sisältävää mysliä. Suklaata on yhteensä 15%, ja 46% on täysjyväkauraa. Hiutaleet ovat myslissä todella suurina klustereina, ja sokeria ja öljyä on lisätty reilulla kädellä. Mikään terveysmysli ei siis ole kyseessä.

Vetelin ensimmäisen satsin kuiviltaan ainesosia maistellen. Tumma suklaalastu maistuu reippaasti kaakaolta, ehkä muistuttaen eskimo-jäätelöpuikon kuorrutetta. Maitosuklainen lastu on aika jauhoinen rakenteeltaan, maku on hyvin makea, ehkä vähän toffeinenkin. Kumpikaan suklaa ei siis ollut laadullisesti huippua pelkiltään, mutta ehkä parempaa kuin myslituotteissa yleensä.

Sitten klustereihin: Maku ei ollut läheskään niin makea ja rasvainen kuin olin olettanut. Maku muistutti minua paljon itse uunissa paahdetusta omenahyveessä, johon sekoitetaan kauraryyneistä, rasvasta ja sokerista muruseos. Tämä voisi olla hyvää vaniljakastikkeen ja lämpimien omenalohkojen kanssa "pikahyveenä". Tosin suklaalla ei siinä combossa olisi sijaa...

Arvosana on vähän vaikea, ei tämä suklaatuotteena ole kummoinen, mutta myslisarjassa kyllä varmasti yltää maultaan keskiverron tasolle, ehkä miinus perässä olisi mieluisin arvosana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet