Matsmart banneri

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker choc intense Ghana
Tuotteen Dr. Oetker choc intense Ghana valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

mia 21.05.2012 : Voimakasta suklaan makua, vähän tuhdimman makuista, kuin normi suklaavanukas,mutta kaipaan vieläkin voimakkaan makuisempaa, mut hyvää!

Arde 16.12.2011 : Sopivan tummaa ja makeaa suklaavanukasta, jossa on hyvä rakenne. Tätä syö vaikka jälkiruoaksi mielellään!

Chi 28.10.2011 : Suklaahirviölle täysi peesi: maku on 99% identtinen Jackyn maitosuklaaversion kanssa, koostumus vaan hieman tuhdimpi. Pettymys, vaikka hyvää toki olikin- kuvittelin tätä tummaksi, vähäsokeriseksi "aikuisten" vanukkaaksi...

suklaahirviö 27.09.2011 : Ensimmäinen lusikallinen tuo mieleen tutun maun lapsuudesta: Jacky-makupala, se kaakaoinen - heipä hei vaan! Jotain samaa kieltämättä tässä on, mutta koostumus ei ole niin kivan paksu ja lohkeava kuin "jakkin". Pikemminkin kyseessä on välimallin vanukas, josta ei oikeastaan keksi paljon pahaa eikä hyvää sanottavaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet