Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker choc intense Ghana
Tuotteen Dr. Oetker choc intense Ghana valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Miriam 20.10.2011
Tummansuklaista vanukasta. Ei tarpeeksi makeaa, vaan kaipaa sokerin lisäystä. Maistuu varmasti paremmin aikuiselle väestölle ja tumman suklaan ystäville.

Sanni 19.10.2011
Melko tummaa vanukasta, jossa myös vahva suklainen maku. Koostumus sopivan paksuista. Maku on hyvin suklainen ja täyteläinen, mutta ei liian makea. Ehdottomasti paras maistamistani suklaavanukkaista tähän mennessä.

Oskari 18.10.2011
Tönkköä suklaavanukasta. Todella tuhdin tuntuista ja makuista tavaraa. Täyteläinen ja kaakaoinen maku. Ei kovin makeaa. Tämä on kyllä hyvää! Lähes vitosen kamaa.

Marika 18.10.2011
Onpa kaakaoinen tuoksu. Rakenne on kuin löysähkössä kermavaahdossa, eli siis hieman moussemainen ja oikein kiva. Makukin on kohdallaan, nyt ei olla sorruttu yltiömakeuteen. Intensiivinen suklaanmaku ei jätä kylmäksi. Ehdottomasti vanukkaiden aatelia.

Jenni V 12.09.2011
No jopas, tulipas Jarkon arvion perusteella tätäkin sitten maistettua. Juu kyllähän tämä oli hyvää, rakenne juuri sopivan jähmeä ja oikein miellyttävän suklaista oli. Muistuttaa paljon sitä Pandan versiota. Minulle vanukkaan koko oli ihan passeli, mutta "se jokin" erikoinen tästä nyt kuitenkin vielä jäi uupumaan tiputtaen yhden tähden. On näitä hyviä suklaavanukkaita syöty ennenkin. No ehkä ei tarvitsisi aina haluta jotain uutta...

Jarkko 07.09.2011
Tummasuklaatrendiä mukaillen valmistaja on merkinnyt kääreisiin riittävän suurella merkinnän "60%". No, tuotehan ei tietenkään sisällä 60% kaakaota, vaan 3% em. tummuista suklaata ja 1,8% kaakaojauhetta. Jos oletetaan kaakaojauheen olevan 100% kaakaota, saadaan tästä laskettua, että kaakaopitoisuus koko vanukkaassa on 3,6%. Sitä en osaa sanoa onko se vanukkaalle paljon vai vähän, mutta haluaisin uskoa sen olevan paljon. Asiaan, eli arvioon: Vanukkaan koostumus on mahtavan paksu, kermainen ja pehmeä, sanoisinpa jopa täydellinen. Se jopa lohkeilee lusikoitaessa olematta kuitenkaan liivatehyytelömäinen. Maku on maukkaan ja riittävän kaakaoinen. Jopa jälkimaussa tuntee selvästi kaakaon läsnäolon ja tuntee todellakin syöneensä suklaisen tuotteen. Suklaavanukkaiden aatelia. Kunpa purkkikoko vaan olisi suurempi kuin vaivaiset 100g...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet