Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg suukko mansikka
Tuotteen Brunberg suukko mansikka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 60. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Annamari 24.05.2016
Puna-kultainen kääre peittää sileäpintaisen tumman "pusun". Tuoksuu mansikkaiselle, toki hieman keinotekoiselle, mutta ei huonolle kuitenkaan. Ohut suklaakuori on tumma ja rapsakka. Sisällä oleva vaahto on pehmeää ja ilmavaa, ihanan "kevyttä". Pohjalla oleva vohveli on makuuni hieman sitkeää. Kokonaisuus on makea, mutta kuohkeus tekee tästä kuitenkin ns. helpon ja kevyen syötävän. Tuo mieleen mansikanmakuisen Eskimo-jäätelön. Parempaa kuin muistin. Heikko nelonen.

Jenni V 27.03.2013
Ravintolassa kahden ruokalajin jälkeen teki mieli pientä makeaa ja jälkkäriksi valikoitui mansikkasuukko ja kahvi. Tämä oli maistelulle aivan uusi olosuhde, yleensä syön suukot jääkaappikylmänä ja pelkästään. Tämä yllätti positiivisesti. Suklaa suli hiukan sormiin ja suklaa ei rapsahdellut, mutta kuuman kahvin kanssa tällä ei juuri ollut merkitystä. Myös täyte oli löysähköä, mutta maku ehkä korostui paremmin näin lämpöisenä. Täytteen maku on "jäätelöesanssisen" mansikkainen, eli aivan kuin lämmintä mansikkaeskimoa olisi syönyt. Pohjan vohveli oli mielestäni heikoin osa, se ei oikein maistu millekään ja on liian pehmeää. Mutta suosittelen kokeilemaan suukkoja myös kahvin kanssa, oli maukasta.

Mikael 05.02.2013
Perinteinen arkiherkku, jonka makeus antaa hetkellisen sokerihumaluuden nousutunteen, jonka pituutta voi kasvattaa uudella "pusulla". Rouskuvan kuoren alta paljastuu pehmeä ja vaahtoinen sisusta, makuna toimii raikas mansikkaan maku. Makuelämys alkaa kuoren suklaamausta ja päättyy mansikkaiseen jälkimakuun, joka kestää pitkään suussa.

Antti M 29.10.2007
Pusut ovat aina olleet yksi suosikeistani; nykyään tulee ostettua vain harvoin mutta isoja määriä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle. Silloin mätetäänkin sitten kaksin käsin pusuja huuleen! Sitkas vohvelipohja pitää hyvin vaahdon kasassa, kunnes viimeiseksi nakerretaan sekin hyvällä ruokahalulla. Yleisesti pusut saisivat olla ehkä hieman pienempiä eli vaahtoa on liikaa.

Mansikka on omaan makuuni hieman äitelä eli six-pack riittää enemmän kuin hyvin yksistään - parhaiten nämä maistuvat sekoitettuna muiden makujen kanssa tasapainoisesti.

Meeri 02.10.2007
Täydellinen yhdistelmä rapsakkaa suklaata, ihanan kuohkeaa mansikkavaahtoa ja vohvelia. Suklaa loksahtaa ihanasti hampaissa eikä ole liian tummaa ollakseen maultaan liian hallitseva. Vaikka olisikin kiinnostavaa kokeilla näitä maito- tai valkosuklaaversiona. Näitä täytyy joka tapauksessa saada säännöllisin väliajoin.

Satu 14.06.2006
Tehdään ensin yksi asia selväksi. Mielestäni ainoa oikea tapa syödä pusu on pohja ensin. Muutenkin syömistapoihini kuuluu jättää paras osa viimeiseksi ja huonot lautaselle... Mutta asiaan. Pohjahan on täysin pahvia ja ilman suklaakuorrutusta se jäisi syömättä. Mansikkainen sisus on pehmeää sekä maultaan että koostumukseltaan. Vaikka esanssin kanssa ei ole onneksi turhaa läträtty, ei suklaan makua maista vaikka kuinka yrittäisi. Ai niin, muistattehan lopuksi silittää käärefolion kynnennurkalla suoraksi... :)

Antti H 14.06.2006
Tumman suklaan ja mansikan yhdistelmästä tulee mieleen jotenkin mansikkatuutti. Koko elämys on kohtuu äkkimakea, joten näitä ei monta syö. Plussaa sitkeästä pohjakeksistä.

Mirja 16.01.2006
Todella makeaa, mutta todella hyvää. Mansikkasuukot parhaita. Ei sovi niinkään suklaan himoon, mutta makean nälkään riittää jo yksi.

Susanna K 03.05.2005
Tämä suukko oli ihanan tuore! Suklaapäällinenkin räpsähti heti rikki eka puraisulla eikä hajonnut käteen. Sisällä muhkeaa mansikkavaahtoa jonka nuolee heti ja tuntuu että voisi syödä kertasuupalana koko suukon. Kantaosa on vohvelia jonka päälle suukko on rakennettu. Maukasta herkkua kokonaisuudessaan!

Jarkko 02.05.2005
Tummahkon suklaakuoren alla piilee herkullinen mansikkainen vaahto. Vaahdosta minulle tulee joka kerta mieleen mansikkajäätelö kesähelteellä. Pohjana oleva vohveli on sopivan sitkeä, eikä se murene haukatessa kuten jotkut kuivemmat vohvelit. Ainoa lievä moite tulee suklaan tummuudesta, joka tällaisena peittää herkullisen vaahdon makua. Vaaleammalla suklaalla pojot olisivat takuulla maksimissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani