Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg talvisuukko
Tuotteen Brunberg talvisuukko valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Esa Semeri 19.11.2018 : Liian makea, mieto, kaipaa hitusen kanelia, tummasuklaa kuori parasta, täyte rakenteeltaan liaan sileä, ehkä joukkoon voisi lisätä rouhittua puolukkaa ja karpaloa, jotain uutta ideaa.

NEo 29.12.2013 : Kaksi ystävääni sanoivat alttarilla toisilleen tahdon ja juhlissa vieraille oli aseteltu joulusuukkoja pöytään. Hyvä tilaisuus siis testata. Punertava vaahto maistuu miedosti puolukalle ja kai siinä karpaloakin joukossa on. Pieni kirpakkuus ja marjaisuus sopii makealle vaahdolle ja kaakaokuorrutteelle loistavasti ja suukko häviää suuhun nopeasti. Hieman nämä Brunbergin vaahdot hämmentävät. Mansikkaversiossa vaahto on kevyttä ja ilmavaa kun taas mokassa se on kreemimäistä. Tässä vaahto on hieman sitkeää ja purkkamaista, joka irtoaa helposti pohjavohvelista jättäen sen mauttomaksi sitkeäksi pahviksi. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt kokonaisuutta.

Kaakaolehmä 09.07.2012 : Uteliaisuudesta ostin. Olikin ihan OK. Karpalo maistui paremmalta kuin odotin. Makeaa kuin mikä toki.

Nalle 08.07.2011 : Ostin joulun jälkeen alesta. Aika raikas himpun kirpsakka täyte, mutta mihinkään makusfääreihin se ei vienyt. Marja-suklaayhdistelmä on aina ollut minulle haastava.

Marjatta Hakola 02.01.2011 : Tosi hyvä, loppui vaan kaupoista, olisin ostanut lisää.

Katiia 01.01.2011 : Ei yhtään hassumpi suukkouutuus. Suklaakuoren alta löytyvä, aavistuksen esanssinen karpalopuolukkavaahto ei ole yhtä ällömakeaa kuin muiden suukkojen täytteet, silti toivoisin ehkä vieläkin lisää kirpakkuutta.

Chi 02.12.2010 : Karpaloa ja puolukkaa lupaileva paketti on hauska ja pistää hymyilemään; edes jotain uutta tänä vuonna makeishyllyllä! Pidän suukoista ja tämä makuyhdistelmä on erityisesti mieleeni, sillä vaahdosta on uskallettu tehdä kirpeää ja se on loistava pari tummahkolle suklaalle. Juu- ei se suklaa ole huippulaatuista, kuten ei varmaan täytekään (maku näyttää tulevan aromeista...). Jokin tässä kuitenkin toimii ja maistuu sen verran hyvin että laatikko (6kpl) tyhjenee illan aikana. Suosittelen!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani