Laatusuklaa

GLICO Suklaalevyraadissa

Glico GABA bitter
Tuotteen Glico GABA bitter valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Glico -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 09.07.2019
51g pussillinen pieniä kiiltäviä kuutioita, jotka ovat semitummaa umpisuklaata. Suklaa on rakenteeltaan oikein hyvää, kiiltävä pintakin sulaa kun jaksaa odotella vähän. Menee sekä pureskellen että imeskellen. Kaakaossa on vähän hedelmäistä makua ja jälkimaku on melko pitkä. Miinus tulee siitä että suklaa on melkoisen makeaa, ja parin kuution jälkeen makeus alkaa tökkiä. Mutta eipä näitä olisikaan SAANUT syödä koko pussia kerralla, tämän opin vasta jälkikäteen kääntäessäni japsimerkkejä pussista google-kääntäjällä. Glico on näköjään erikoistunut näihin terveysvaikutteisiin suklaisiin (uskokoon ken haluaa) ja varoittelee että näitä saisi syödä kerralla vain viisi kuutiota jotta ei tule suklaan yliannostusta :-). Ja minä söin 25...

Kyse ei siis ole pelkästä suklaasta, vaan netistä opiskelen että GABA on lyhenne sanoista Gamma-Amino Butyric Acid (suomeksi gamma-aminovoihappo) jonka pitäisi lievittää psyykkistä stressiä, rauhoittaa ja tasapainoittaa mieltä. Ilmankos nukuin viime yön sikeästi :-). Ei vaan, itse en noihin luulotautisten apteekin myyntilausekkeisiin oikein luota, mutta itse tuote on hauska, ja makeudesta huolimatta näitä oli kiva napsia, ja tuote oli riittoisan tuntuinen. Erityisesti pitkästä jälkimausta plussaa. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset