Laatusuklaa

GLICO Suklaalevyraadissa

Glico pocky chocolate
Tuotteen Glico pocky chocolate valmistusmaa on Thaimaa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Glico -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 17.01.2020
Kaksi 36g pussillista pienen pieniä tummalla suklaalla päällystettyjä pretzel-tikkuja. Suklaata on tikuissa aika ohut kerros, mutta sitä on toisaalta melkein koko matkalta, ainoastaan päät on jätetty paljaaksi jotta näitä olisi kivampi syödä. Ja kyllä, näitä on kyllä tosi kiva rouskutella. Pretzel on maukasta, vähän kuin suolatonta suolatikkua, ja erityisesti suklaan laatu miellyttää, siinä on kiiltoa, hedelmäistä aromikasta ja tummaa kaakaon makua. Aikuisten herkku sanoisin, suosittelen maistamaan. Nelonen.

Iikka 28.03.2014
Onko se tähtisädetikku? Ei vaan jokin keksitikku suklaakuorrutuksella. Tuoksu eriskummallinen, ehkä teollinen. Suklaata ei ole tikun päällä paljoa, eikä se oikein maistu. Keksikin alle totuttujen standardien. Saisi olla jotenkin raikkaampi.

Hanna P 26.03.2014
Pitkiä ja kapeita, ilmeisesti suolakeksitikkuja suklaakuorrutuksella. Tuoksu vähän "halpa". Ei erityisen hyvää suklaata, eikä suolakeksikään maistu paljon miltään. Napostelee kuitenkin ihan mielellään, ainakin paremman puutteessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani