Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei toscano black 70%
Tuotteen Amedei toscano black 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Veli-Matti 02.10.2013
Tumman suklaan houkutteleva tuoksu. Kovahkoa suklaata, muttei kuitenkaan jauhomaista. Sopivan epämakeaa, mutta jälkimauksi nousee pehmeä makeus. Laatutavaraa, kutkuttaa makuhermoja erittäin hyvin!

Saara 29.09.2013
Tämän tumman suklaan mausta tulee jotenkin mieleen kookosöljy; suutuntuma on viileä ja sulaa suuhun tasaisesti. Makeaa tämä myös on, joten sokeria lienee seassa kohtalaisesti näin tummaksi suklaaksi. Jotenkin erilainen maku eikä huono ollenkaan, vaan nousee keskikastin yläpuolelle selvästi.

Aki 28.09.2013
Suhteellisen vaatimaton tuoksu eikä ensipuraisu luvannut yhtään enempää. Rakenne hieman pehmeä ja nopeasti suuhun sulava. Vaatimattomuus jatkuu loppuun asti, tämä jää jotenkin vaillinaiseksi ja mitäänsanomattomaksi.

Eeva-Liisa 26.09.2013
Tuoksuu raikkaalle tummalle suklaalle. Lohkeava pala, maku muovinen, epämiellyttävä suorastaan. Venäjänsuklaa jota sain kerran lapsena tuliaisiksi, tulee tästä mieleen, väkisin se piti syödä kun harvoin sai suklaata. En pidä.

Jarkko 15.07.2013
Tuoksu on melko neutraali, ei kovinkaan voimakas. Kun palasesta irtoaa makua, on se ensiksi pähkinäinen ja suklaassa on yllättävän paljon makeuttakin. Pähkinämäisen maun lisäksi suklaassa ei juuri muita makuja ole havaittavissa vaan se jää jotenkin tylsäksi. Millään tavalla kitkerä suklaa ei ole, mutta kaipaisin niin raikkaampaa ja hedelmäisempää makua. Moraalista plussaa suklaa saa erittäin silkkisestä koostumuksesta.

Aiempi arvio 31.5.2007: Kahteen aiempaan (saman sarjan 63% ja 66%) verrattuna tästä puuttuu se outo sivumaku, mutta tässä sitten taas alkaa jo tuntumaan kaakaon kitkeryys, eli onko tämä nyt sitten parempi vai ei, vaikea sanoa. Pisteinä ei ainakaan. Arvosana: 2

Susanna K 01.06.2007
Todella mauton 70 %:nen, ihan kuin olisi jotain jäänyt pois. Suussa liukenee vain suklaa mutta ei mitään makua. Turha suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani