Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei toscano black 63%
Tuotteen Amedei toscano black 63% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Anita 09.10.2013
Yllättävän makeaa tummaa suklaata. Tuoksu on erittäin miellyttävä ja mieto. Lohkaistessa palanen napsahtaa napakasti ja sulaa suussa silkkisenä. En erota mitään makuvivahteita - onnistunut tummasuklaa kokemus.

Olli P 25.09.2013
Perus tummasuklaan tuoksu; ei kuitenkaan ole kovin voimakas. Suklaa pysyy purtavana vaikka ensimmäisellä puraisulla ei ole erityisen kova. Sulaessa pysyy hyvän tuntuisena eikä tule rasvaisuutta. Suklaa ei ole kitkerä kuten tummasuklaat yleensä, ennemmenkin hieman makea. Hyvä kaakaon maku, joka kasvaa hieman loppua kohden, mutta ei omaa erityisen pitkää jälkimakua. Tämä on erinomainen ”perus” tummasuklaa. Kivan makuinen ja hyvän tuntuinen. Tähän jokin kiva toimiva lisä niin olisi viiden tähden tuote ehdottomasti.

Miriam 12.09.2013
Tummahkoa suklaata, joka alussa maistuu todella hyvältä ja raikkaalta, mutta lopussa maku muuttuu jotenkin keinoteikoiseksi. Maku ei ole lainkaan tunkkainen, vaikka tuoksu antaa odottaa jotain sellaista. Aika perinteistä tummahkoa suklaata.

Mikael 06.09.2013
Makeahko tumma suklaa, jälkimakuna pitkäkestoinen lievenevä kaakaomaku. Sopivan kiinteä palanen joka sulaa nopeasti suussa. Ei suuria yllätyksiä.

Jarkko 15.07.2013
Suklaassa on melko mieto kaakaon tuoksu. Ensimmäisestä palasesta lähtien maku on yllättävän makea. Suklaassa ei ole erityisesti merkillepantavia makuvivahteita vaan se pysyy tasaisen "peruskaakaoisena". Koostumus on miellyttävän sileä ja alussa vaivannut makeus loivenee toisen palasen kohdalla, mutta ei katoa kokonaan. Ihan ookoo tumma suklaa, joka soveltuu hyvin imeskeltäväksi, mutta ei omalla asteikolla nouse keskinkertaisuutta korkeammalle.

Aiempi arvio 31.5.2007: Tummien suklaiden miedommasta päästä oleva suklaa tuoksuu kaakaolle, mutta ei liiaksi. Suklaa paljastuu melko kovaksi, kun yritän lohkaista pienempää palaa. Maku ei miellytä makuaistiani juurikaan. Tässä on jokin outo sivumaku, joka tekee tästä melko epämieluisan tuttavuuden. Arvosana: 2

Susanna K 01.06.2007
Maku ei juurikaan eroa 66 %:n vahvuisesta suklaasta. Ehkä hieman rasvaisempi maku mutta kaiken kaikkiaan ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani