Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei toscano black 66% napolitain
Tuotteen Amedei toscano black 66% napolitain valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Salla Elina Salo 18.02.2010
Suuressa tummassa palassa lukee Amadei. Todella, todella kovaa ja erittäin huonosti sulavaa suklaata. Tässä on runsaasti hedelmäisyyttä, mutta aivan liikaa kitkeryyttä. Puraistaessa kuuluu äänekäs napsahdus. Käyttäisin ehkä leivontaan, en syötäväksi. Hedelmäinen jälkimaku.

Mikko 18.02.2010
Isohko pala on tuoksultaan kaakaoinen, mietoa kitkeryyttä myös aistittavissa. Erittäin kova puraisutuntuma. Kaakaon kitkeryys tulee heti esille palan alkaessa sulaa suussa. Sulamisen jatkuessa makuun tulee lisäksi paahteisuutta ja pienoista imelyyttä. Hyvän makuista ja miellyttävän tiivistä suklaata. Pieni imelyys ei ole onneksi dominoivaa, vaikka onkin koko ajan aistittavissa.

Elise P 18.02.2010
Paksu ja iso pala. Kaakaon tuoksu on vahva. Suklaa on todella kovaa. Tumman suklaan vahva, mokkainen maku täyttää suun, kun pala sulaa todella hitaasti suuhu. Kaakaosta tulee hapokasta kitkeryyttä. Jälkimaku on pitkä ja hedelmäinen.

Minna Hi 18.02.2010
Vahva tumman suklaan tuoksu. Kunnon napsahdus. Hyvin hedelmäinen maku, kovaa ja sulaa sopivan hitaasti. Ei yhtään liian makea. Hyvä, pitkä jälkimaku.

Susanna K 01.06.2007
Hieman miedompi tumma suklaa ja eron kyllä huomaa jo muutamalla prosentilla. Tämä suklaa on jonkin verran makeampi ja ei maistu lainkaan pistävältä. Tätä voisi nauttia enemmänkin.

Jarkko 31.05.2007
Tummemmanpuoleinen suklaa tuoksuu kaakaolle, kuten odottaa saattaa. Tässäkin on samaa outoa sivumakua, jonka havaitsin tuossa vastaavassa 63% suklaassa, mutta näistä kahdesta tämä kuitenkin vetäisi pidemmän korren. Jokin tämän tekee hieman paremmaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani