Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei Chuao 70%
Tuotteen Amedei Chuao 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Nina M 26.10.2010
Ohut ja voimakkaan tuoksuinen ja makuinen, suorastaan pistävä. Sopii ehkä johonkin jälkiruokiin tai leivontaan paremmin kuin sellaisenaan syötynä.

Hannu S 21.10.2010
Vahva kaakonmaku on vallitseva kyseisessä tuotteessa. Jälkimaku viipyi hetkisen verran suussa. Tumman vahvan suklaan ystäville hyvä valinta. Toimisi meleko varmasti myöskin dipattuna lusikalla kuumaan kaakaoon.

Una 04.10.2010
Liian tumma. Väkevä. Salmiakin makuinen. En ostaisi koskaan.

Aki 18.09.2010
En oikein saanu otetta tästä, mikään maku ei siis noussut erityisesti pintaan.

Susanna K 01.06.2007
Vahvan kaakaon tuoksu, makuna aika tiukka. Suklaan pistävyys voimakas ja suun valtaa mutainen maku. Katkeraksi jää tälle suklaalle jos odottaa siltä jotain hyvää.

Jarkko 01.06.2007
Tuoksuu kaakaolle. Maistuu aluksi kaakaolle mukavasti, mutta ensi-imaisun jälkeen esiin hyökkää jokin kirpeys, jota en kaipaisi mihinkään suklaaseen. Kirpeys pysyy osittain taustalla, mutta häiritsee kuitenkin koko ajan. Haukuista huolimatta ei missään nimessä pahinta suklaata, mitä markkinoilla on. Tämä sulaa suussa miellyttävän silkkisenä ja kaakaon makukin on oikeastaan hetken imeskeltyäni lähes miellyttävä... kun vaan tuosta oudosta kirpeydestä pääsisi eroon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani