Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei toscano blond cioccolato fondente extra con pesche e albicocche 63%
Tuotteen Amedei toscano blond cioccolato fondente extra con pesche e albicocche 63% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 14.12.2014
Tuoksu tupakkainen, tarkemmin sanoen Työmies-tupakan tuoksuinen. Sisällä tummassa suklaassa on pähkinää. Vinha maku, josta en tiedä onko hyvällä tavalla. Mitä ihmettä he ovat tehneet sille pähkinälle? Kokonaiskoostumus hieman häiritsevän jauhomainen. Makuun kuitenkin tottuu, eikä se ole hullumpi.

Hanna P 13.12.2014
Neliönmuotoisia paloja tummaa suklaata vaalein sattumin. Miedon hedelmäinen tuoksu. Kova koostumus, joka houkuttelee puremaan. Makeita ja rohisevia, mutta kuitenkin mauttomia sattumia. Kivaa on rohina, ja makeuskin miellyttää, mutta tietynlainen mieto kitkeryys ja mauttomuus ei. Ei pahaakaan ole, mutta täpärästi silti kakkosen puolelle jää arvosana.

Annamari 12.12.2014
Kanttinen tummasuklaapala tekstillä. Hyvin mieto tuoksu. Palassa nähtävänä jotain sattumia, jotka rouskuvat suussa kevyesti. Sattumista ei kyllä ota selvää, mitä ne ovat, koska eivät oikeastaan maistu yhtään miltään. Itse suklaassa on ihan kivoja vivahteita ja hieman jopa hedelmäistä kirpeyttä. En vaan ymmärrä palasia suklaan joukossa, mikä niiden pointti on, kun eivät maistu miltään. No, tuohan ne rouskuvuutta ja suutuntumaa, mikä on aina hyvästä.

Kirsi I 11.12.2014
Kovaa ja rapeaa tummaa, jossa seassa vaaleanruskeita, rapeita, keksimurusmaisia sattumia. Hunajaisen makea vivahde maussa, makua ei muuten paljoa irtoa. Oikein ajatuksen kanssa imeskellessä irtoaa hentoa hedelmäisyyttä. Aika mauton ja omituinen suklaa, jonka idea ei ainakaan minulle aukea. Ei kuitenkaan pahaa, lähinnä mitäänsanomatonta.

Jarkko 11.12.2014
Suklaassa on tunkkainen tuoksu ja sen seassa näkyy runsaasti vaaleita murskeita. Tämä ei sula suussa huonostikaan, joten siirryn pureskelemaan (murskeenkin vuoksi). Murskeet ovat täysin mauttomia, mutta tasapuolisuuden nimessä on myös mainittava, että suklaakaan ei maistu miltään. Tai no ehkä sanoin väärin, maistuu täsäs jokin pistävä juttu, liekö vanilja tai murske, vaikea sanoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani