Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cru Trinidad 70%
Tuotteen Amedei cru Trinidad 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Katja Ke 19.05.2014
Neliskummaisia kaakaoisen tummia paloja, joissa pinnassa teksti AMEDEI. Tuoksu on hieman kitkerän kaakaoinen. Suklaa on kovaa ja ensituntumalta hieman kuivaa. Maku on kaakaoinen ja sopivan makea. Pienestä kuivuudesta huolimatta tasapainoinen suklaa.

Jarkko 09.03.2014
Kaukaa Karibialta on tämäkin kaakao reissannut Italiaan, jossa se lopulta on jalostettu syötävään suklaamuotoon. Sanon jo ennakkoon, että valitettavasti tähän suklaaseen on lisätty myös vaniljaa. Minusta alkaa tuntumaan, että tämä on yleinen italialainen tapa pilata tummat suklaat, niin monesti olen tähän jo törmännyt. Suklaa ei ole kovin kitkerää, mutta vanilja aiheuttaa suklaaseen omanlaisen pienen pistävyytensä, jota ei ole helppo hyväksyä. Suklaa ei muutenkaan ole ihan niin jänittävän makuinen kuin toivoisin, mutta olisi ollut hauska maistaa suklaata sellaisenaan, ilman tuota suklaaseen kuulumatonta vaniljaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani