Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cru Venezuela 70%
Tuotteen Amedei cru Venezuela 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Hanna P 21.12.2011
Tumman suklaan palasia tekstillä Amedei. Tuoksu hyvin mieto. Yllättävän kuiva, mutta ei kova koostumus.Kaakaohan tässä maistuu, mutta myös hieman ynseä maku. Onneksi myös hiven pehmeyttä ja makeutta. Ei parhaita, mutta aivan syötävä tumma suklaa kaakaonikävään.

Teresa 13.12.2011
Tuttu Amedei-brodeeraus, tummaa suklaata. Mieto, kevyt tuoksu ja puraistessa kovaa. Imeskeltäessä vaikea saada irti mitään makuja, purressa sitten maut tulevat oikein esille. Maku on aavistuksen kitkerä, mutta mahdottoman aromikas. Kirpeähkö maku viipyilee kielellä hetken ja pyöristyy sitten mukavasti pehmeän lempeäksi jälkimauksi. Erittäin hyvää tummaa suklaata.

Jarkko 09.12.2011
Tumma suklaa, jossa kuviointi paljastaa valmistajan. Kaakaon maku on sopivan voimakas ja itse asiassa monin tavoin herkullinen. Suklaa ei ole kuivaa, ei karvasta, ei kitkerää vaan raikasta ja varsinkin pureskeltuna hieman hedelmäisenkin oloinen. Minä en keksi tästä mitään kriittistä sanottavaa, mutta onko tämä täydellistä? Tästä ehkä puuttuu vielä "se jokin", joka kääntäisi kutrit käkkärälle, mutta en minä voi sen takia pisteitä laskea.

Iikka 08.12.2011
Tummaa on niin näyn kuin tuoksunkin perusteella. Kovaa on, ja makua ei juuri irtoa. Johan on kumma. Koostumus on kuitenkin varsin miellyttävä vaikkakin on kova. Mutta makua jäin kaipaamaan. Edes pahaa. Mutta ei. Ihan jälkimakuna (minuutin parin päästä) kuitenkin suussa viipyili jotain mitä saatetaan makeudeksi kutsua.

Kirsi I 08.12.2011
Kaakaolle tuoksuva neliömäinen pala tummaa suklaata. Raikas ja kevyt maku, mutta kuitenkin hedelmäinen ja jopa sitruksinen.

Päivi 08.12.2011
Tumma neliö, jonka päällä lukee Amedei. Hieman hedelmäinen tuoksu. Kovaa on ja napsahtaa. Välittömästi tumman suklaan tuttu kitkerä maku. Seassa jotakin makua pehmentävää. Ei ole pahimmasta päästä kuitenkaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani