Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cru Jamaica 70%
Tuotteen Amedei cru Jamaica 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Aki 23.12.2011
Tämä tumma laatta maistuu yksinkertaisuudessaan ihan hyvältä. Mitään ylimääräisiä makuvivahteita en tunnista ja ehkä siksi tämä miellyttääkin. Yllättävän raikas jälkimaku 70% suklaaksi.

Eeva-Liisa 02.12.2011
Taatelimainen tuoksu. Ulkonäkö ei ole hirveän houkutteleva. Suklaa on tiivistä ja lohkeavaa. Jälkimaku on aika terävä ja kuivahko. Aluksi suklaa ei juuri miellyttänyt, mutta muutama minuutti jälkeenpäin maku muuttui suussa mukavan raikkaaksi -- voisimpa ottaa toisenkin palan!

Mona 30.11.2011
Jälleen tummaa suklaata. Siro pala jossa teksti Amedei. Tuoksuu ihanan kaakaoiselle ja tummalle, NAM! Koostumukseltaan kovaa, napsahtaa puraistaessa ihanasti. Maku voimakas, kaakaoinen, jopa kitkerä. Makeus tuntuu vasta ihan lopussa ja sopivan miedosti. Maistuu rehelliseltä tummalta suklaalta! Suuhun jää mukava, kuiva kaakaopavun jälkimaku joka kuitenkin vaatii vesihörpyn päälle. Juuri sellaista suklaata jota voi syödä hyvällä omallatunnolla sydänterveyteen vedoten. ;) Ihanaa!

Jarkko 16.11.2011
Mitä ihmettä, tämä suklaahan tuoksuu ihan lakritsilta? Pistetäänpäs palanen suuhun sulamaan. Alkumaku on valitettavan outo. Sanon outo, koska en osaa sanoin kuvailla miltä tämä maistuu. Metallilta? Lasilta? Tuhkalta? Mikään em. mauista ei valitettavasti kuulu omiin suosikkeihini, joten suosikkeihini ei ole mitään asiaa tälläkään tummalla suklaalla. Positiivisena puolena mainittakoon, että tunkkaisuutta tai karvaisuutta ei ole mailla eikä halmeilla. Kunpa ne vain olisi korvattu jollain muulla kuin lasi- ja metallipajan jäänteillä.

Iikka 13.11.2011
Tuoksu on peruskalenterisuklaan kaltainen tällä neliskanttisella palasella. Makua irtoaa hiljalleen ja se on hieman kitkerää. Koostumus on luja, mutta yllättävän mukava, laadukas. Tätä täytyy kuitenkin purra, että saa palan tänään syötyä, imeskellen nimittäin kestää. Hiostava, kitkerä, suun pinnoittava... Epäilen että kahvin kanssa parempi. Hellyn antamaan kolmosen.

Hanna P 12.11.2011
Tummasuklaakuutioita tekstillä Amedei. Tiivis, mut ei kovin vahva tuoksu. Jännä maku, makeaakin mut toisaalta aika tunkkaistakin. Juu, ei hyvä... Enää kun en maista edes makeutta, vaan tunkkaisuuden vaan ja oudon maun.

Kirsi I 11.11.2011
Amedein suklaapalan maku on aluksi hetken aavistuksen hedelmäinen, mutta se maku ei kanna ja hedelmäisyys jää vaisuksi. Kitkeryyttä on ihan liikaa eikä makeutta ollenkaan. Jälkimaku on suorastaan hiekkaisen betoninen.

Päivi 10.11.2011
Pieni neliö, jonka päällä lukee Amedei. Ei tuoksu millekkään. Kovaa on ja kitkeryys tulee heti suuhun. Hetkeksi jokin muu maku käväisee, mut välittömästi aivan kauhea kitkerä maku palasi takaisin. Lopun palasen kanssa sama juttu. Onneksi kuitenki hieman miedompana. Kuinkaha paljo sit tätä pitäs syödä ennenku maku olisi hyvä.

Teresa 10.11.2011
Tutunnäköinen Amedei-tummansuklaan palanen. Tuoksu melko mitäänsanomaton, jotain erottaa jos oikein pinnistelee, mutta kuitenkin melko neutraali. Purutuntuma melko napakka. Purressa maku hirvittävän kitkerä. Aromikas toki myös, mutta kuitenkin todella voimakas. Kielen päällä sulaessa maku vähemmän voimakas, mutta silti taustalla on selvä kitkeryys. Jälkimakukin ikävän karvas ja yhäkin vain kitkerä. Tummasta suklaasta yleensä pidän, mutta vaikka tämä onkin aromikasta, kitkeryys pilaa koko homman. Eihän tämä maku lähde suusta huuhtomallakaan. Yhteen sanaan tiivistettynä siis: kitkerä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani