Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cioccolato fondente con mandorle 63%
Tuotteen Amedei cioccolato fondente con mandorle 63% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Anne M 09.04.2011
Paahteinen tuoksu. Palat littanat ja tekstitetty. Väri tumma, jossa leikkauspinnassa näkyvät vaaleat pähkinät. Maku on väkevä ja pähkinäinen ja erottuu vasta jälkimaussa.


Nina M 31.03.2011
Tummaa suklaata rouheen kera. Näyttää ja tuoksuu tyypilliselle tummalle suklaalle. Maku ei petä, vaan täyttää kaikki tumman suklaan lupaukset. Pähkinän tuoma lisä on loistava.

Aki 26.03.2011
Suht laimea tumma suklaa. Mieto mitäänsanomaton maku ja liikaa sattumia. Tuoksukin vaatimaton.

Tapani P 01.03.2011
Väriltään tumma, tuksultaan olematon suklaa. Sisältää aika paljon mantelirouhetta. Suklaassa hyvin mieto maku. Kun suklaa on suussa sulanut, jää suuhun iso määrä mautonta mantelirouhetta.

Iikka 26.02.2011
Tummaa ja sattumaista. Kiinnostus herää! Tuoksu on perustumma. Ihan alkuun tulee kitkerä maku, joka poistuu nopeasti. Sattumat ovat jonkin sortin pähkinöitä tai mauttomuuden perusteella mantelia. Tästä vähäsokerisesta suklaasta ei lopulta ole paljon kerrottavaa, vaikka huomaankin ahmivani toisen palan nopeasti.

Hanna P 18.02.2011
Neliönmuotoisia tummansuklaan palasia tekstillä Amadei. Sattumina jotain vaaleaa, kenties mantelia? Tuoksussa jonkin verran kaaoisuutta vaan ei kovin vahvana. Puraistaessa kovaa ja kunnon rouskuteltavaahan tämä. Sattumia on runsaasti ja ne ovat maukkaita. Siispä makuuni hieman liian karvas tummasuklaakaan ei haittaa. Suorastaan ruokaisan oloinen suklaa, hetkiin jolloin aivot eivät enää kunnolla toimi ja tarvitsee nopeasti energiaa. Hedelmäisen keveä jälkimakukin plussaa.

Päivi 17.02.2011
Tummassa suklaassa näyttää olevan paljon sattumia mukana. Suklaa on melko kitkerää, mutta noi mantelit antaa kivasti rousketta. Maku pehmenee, mutta sitten iskee kitkeryys uudestaan. Jälkimaku säilyy pitkään.

Jarkko 17.02.2011
Tumma suklaa sisältää vaaleampia murskeita kohtalaisen määrän. Pureskelen ensimmäisen palasen niin automaattisesti ja nopeasti, että en juuri kerkeä huomioida suklaan omaa makua. Toinen pala suuhun siis maltillisemmin. Mutta ei, ei tällaista rouheita sisältävää suklaata voi imeskellä. Pureskelen siis pian toisenkin palan murskaksi. Kaakaosta irtoaa hieman kirpeyttä, mutta päälimmäisenä on kyllä tunkkaisuuden maku. Johtuuko sitten pähkinämurskeesta vai mistä, mutta vähän tylsäksi jää. Vaikka kaakaon maku on kohtalaisen voimakas, niin sekin meinaa jäädä tunkkaisuuden alle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani