Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cioccolato al latte bianco con pistacchi
Tuotteen Amedei cioccolato al latte bianco con pistacchi valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,73 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Vappu 18.09.2009
Laatumerkin valkoista suklaata ja seassa karkeaa pistaasirouhetta. Pahvipaketti on kaunis ja asettaa itse sisällön odotukset korkealle. Valkoinen suklaa on kertakaikkiaan täydellistä. Rakenne silkkinen, maku vanilijainen muttei liian äitelä kumminkaan. Palat ovat juuri sopivan paksuisia (eli melko ohuita). Pistaasipähkinät ovat seassa tarpeeksi suurina rouheina, joten maku erottuu mukavasti pureskeltaessa. Tämä on kyllä ihanaa ja täysien pisteiden arvoista. Voisi vaivatta tempaista koko 100 g:n levyn kerralla.

Mikko 28.02.2009
Hiukan ummehtunut tuoksu, taustalla hento valkosuklaan aromi. Ensimaku mieto, ei kovin valkosuklaamainen. Sulaessaan maku tulee vahvemmaksi. Seesamin siementen? Vai ovatko siemeniä? Maku vahvistuu sulamisen edetessä. Tuoksun perusteella ei mitenkään houkutteleva suklaa, mutta sulaessaan maku paranee. Hiukan liian makea makuuni.

Elise P 28.02.2009
Valkoisen suklaan tuttu makea tuoksu. Jotakin vaaleanruskeaa näkyy suklaan seassa, lieneekö jotakin Digestiven tyyppistä keksiä? Makuun ei pääse ”kiinni”, mutta kokonaisuutena tämä on maukas ja makea. Miellyttävä tuttavuus, jota ei kuitenkaan makeutensa vuoksi voi syödä kovin paljoa.

Janne H 28.02.2009
Tuoksuu pyyhekumilta. Aika mauton. Koostumus on kuin paremmassakin suklaassa. Rakeet jäävät hampaiden väliin ikävästi ja pyörivät suussa vielä pitkään. Ei kuulu suosikkiini.

Kati 28.02.2009
Tuoksu makea, pehmeän samettinen, kuin vaahdotettu hyla-maito. Maussa ensituntuma on RASVA. Tulee mieleen valaanrasva (myös ulkonäön perusteella). Edes sattumat eivät pelasta tilannetta, koska rouheet ovat säälittävän pieniä eikä niiden aromista pääse perille. Mitä tähän nyt sanoisi, valkosukla on mitä on.

Minna Hi 28.02.2009
Tuoksu on mieto, hieman pähkinäinen. Haukattaessa vasta yllättääkin; tämä ei ole lainkaan makeaa! Tai ehkä vähän, mutta harvinaisen vähän. Joukossa pähkinää rouheena. Aika miellyttävää valkosuklaaksi, ei lainkaan pistävää eikä liian rasvaista.

Elina 28.02.2009
Esille tulee hieman pahvimainen maku aluksi. Lähes heti sen jälkeen maistan pistaasin aromin joka muuttuu jälkimaussa suolaiseksi. Suklaa tuntuu mitäänsanomattomalta, ei minulle ainakaan mikään ns. herkuttelusuklaa. Plussaa siitä kun pistaasin palat mukavan kokoisina paloina. Olisi voinut myös olla makeampi.

Milla 28.02.2009
Valkosuklaisessa palassa lukee Amedei, mikä nostaa odotukset korkealle. Liian korkealle, huomaan, sillä tuote ei täytä toiveitani. Vihertävässä valkosuklaassa näkyy joukossa jotain rouhetta. Tuoksu ei ole lainkaan valkosuklaalle tyypillinen vaan hyvin paahdetun pähkinäinen. Suklaa tuntuu oudolta suussa, ihan niin kuin se ei lähtisi sulamaan laisinkaan. Paahtuneet pähkinät tms tuovat kivaa tekstuuria, mutta muuten maku on kummallisen mieto ja mitäänsanomaton. Todellinen pettymys Amedein suklaaksi, vaikka ihan syötävää onkin. Kerrankin valkosuklaa ei ole liian makea ja/tai rasvainen minun makuuni!

Hanna P 30.01.2009
Hyvän kokoinen, jokseenkin arkisen näköinen valkosuklaapalanen, jossa seassa jotain pähkinän tapaista. Perushyvää suklaata, muttei mitään erityistä sanottavaa tästä.

Antti H 30.01.2009
Valkosuklaata! Odotukset nousevat heti pykälää korkeammalle. Palanen on reilun kokoinen joten tätä ei tarvitse santsata ihan heti. Mutta järkytys on suuri, seassa on jotain kaurapuuron ja juuston makuista murusta. Tämä on varmaan jotain terveyssuklaata. Maku on niin lähellä lastulevyä, että jätän toisen palasen ottamatta.

Jarkko 30.01.2009
Valkoista suklaata, jossa näyttäisi olevan kovasti murusia seassa. Tuoksuu ihan pahville. Pistaasipähkinän palasia on todella runsaasti, jonka ansiosta valkosuklaan huonoimmat ominaisuudet eivät pääse lainkaan esille, vaan kokonaismaku on pistaasimainen ja valkosuklaa vain ikäänkuin pitää pähkinänpalaset yhdessä antaen samalla makeutta sekoitukseen. Maku on erittäin miellyttävä ja jälkimakuna suuhun jää erikoinen, jopa hedelmäinen maku. Tätä kannattaa myös valkosuklaan vihaajien kokeilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani