Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei toscano red cioccolato fondente extra con fragole, ciliegie e lamponi 70%
Tuotteen Amedei toscano red cioccolato fondente extra con fragole, ciliegie e lamponi 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Aki 13.10.2011
Reilusti tummaa suklaata, jota on raikastettu vadelmalla. Marja tuo muutenkin hyvään suklaaseen erinomaisen lisäarvon. Tässä on perustuote ja lisuke onnistuttu yhdistämään hienosti.

Jarkko 05.07.2011
Maineikkaan italialaisvalmistajan tummassa suklaalevyssä on väri- ja makulisukkeena kuivattuja punaisia marjoja, tarkemmin sanottuna mansikkaa, vadelmaa ja kirsikkaa. Ajatuskin varsinkin kahdesta ensinmainitusta marjasta saa veden herahtamaan kielelle. Kaakaon maku on kohtalaisen kaakaoinen. Punaiset marjanpalaset antavat jokaiselle pureskeltavalle suupalalle raikkaan ja ajoittan jopa kirpeän lisäaromin. Marjojen palasia on levyssä runsaasti, joten kirpsakka marjaisuus sekoittuu hyvin tumman kaakaon maun kanssa. Vaikka maussa ei juuri vikaa ole, niin huomaan kuitenkin kaivelevani vadelmansiemeniä hampaankoloista. Se, johtuen juuri varsin runsaasta siemenmäärästä, rokottaa kokonaisen pisteen muuten maukkaalta tuotteelta.

Milla 17.07.2008
Pahvisesta kotelosta, kultaisen kääreen sisältä löytyy pala taivasta. Aivan uskomaton tuoksu, jossa sekoittuu tumma suklaa ja pirteä, melkein kirpeä marjaisuus. Suklaan seassa on pieniä, punaisia marjan paloja, jotka tuovat aivan ihanan lisän vahvaan suklaan makuun ja avaavat sitä uusille urille. Todellinen makuelämys, vaikka itse suklaa onkin suhteellisen voimakas niin se tasoittuu marjojen avulla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani