Laatusuklaa

AMEDEI Suklaalevyraadissa

Amedei cioccolato al latte con nocciole
Tuotteen Amedei cioccolato al latte con nocciole valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amedei -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Susanna K 19.10.2008
Voimakkaan hasselpähinän tuoksuinen maitosuklaa. Mukava, ilmava ja helposti  pureksittava suklaa. Sopiva makeus ja pähkinät suklaan seassa mehevän rouheisia. Vaikuttaa ihan peruspähkinä suklaalta ilman mitään turhia special makuja.

Jarkko 17.08.2008
Vaaleahkon (vaikka onkin 32%) maitosuklaan seassa on pähkinärouhetta ihan kiitettävästi. Maku on varsin hillitty, mutta samalla erittäin maukas. Suklaa sulaa suussa mukavasti, mutta eihän pähkinäsuklaita ole tehty imeskeltäväksi, vaikka maksaisikin lähes 7€/100g kuten tämä. Tästä on tuon maun hillittyneisyyden vuoksi vaikea keksiä sanottavaa muuten kuin että ehdottomasti parhaita pähkinäsuklaita joita olen maistanut. Sen verran täytyy kuitenkin miinustaa, että jo 2 rivin jälkeen suuhun tulee hieman rasvainen tunne.

Antti M 25.02.2008
Nimekäs valmistaja ja kallis hinta eivät takaa aina hyvää makua tai ainakaan omaan makuun sopivaa, kuten ei nytkään aivan natsaa. Tuoksu on wienernougatmainen mutta hieman pliisumpi - onneksi. Pienet hasselpähkinämuruset sulautuvat massaan liiankin hyvin ja niitä on 15% massasta. Maitosuklaa (32%) on kelvollista mutta ei todellakaan säväytä tai erotu joukosta, paitsi olemalla ehkä normaalia vähemmän sokeroitu - pinnat kotiin siitä. Nelosta ei kehtaa antaa näin kalliille ja tavalliselle suklaalle vaikka pystyy tätä syömään ihan julkisestikin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani