Fazer

E. WEDEL Suklaalevyraadissa

E. Wedel mleczna brzoskwiniowa i żurawinowa
Tuotteen E. Wedel mleczna brzoskwiniowa i żurawinowa valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki E. Wedel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Hanna P 26.09.2014 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata jonka pinnassa lukee E. Wedel. Sisällä kerroksina oranssia hilloa ja valkoista kiinteää täytettä... Lupaavaa! Hyvin makea tuoksu. Pehmeä koostumus ja kukkaisen hedelmäinen maku. Oisko persikkaa? Hedelmäistä, pehmeää ja ihanaa suklaata. Vie sateisesta Oulusta Hawaijille palmun alle. Tätä lisää!

Jarkko Karhunen 25.09.2014 (Jäsenprofiili)
Lausukaapas tämän tuotteen nimi nopeasti kolme kertaa peräkkäin... Vaaleassa suklaassa on täytteenä vaalea kreemimäistä juttua ja jonkinlaista hilloa. Ja osaapas ollakin hyvää hilloa, kertakaikkiaan! En tiedä mistä aineksista se on tehty, enkä lähde edes arvailemaan, sillä haluan vain nauttia raikkasta mausta. Okei, onhan tämä rakeinen, täynnä sokeria ja miljoonaa muutakin ainetta, mutta onhan tämä kuulkaa hyvvää. Ei tällaiselle makuelämykselle (karkille) voi antaa muuta kuin täydet pisteet.

Iikka 25.09.2014 (Jäsenprofiili)
Vinha houkutteleva tuoksu. Sama vinha maku tulee täytteestä. Maku on tuttu hämärästä menneisyydestä. Suklaa maistuu jälkimakuna. Suklaa ja täyte, vaikkakaan ei maistu juuri samaan aikaan, luo aikamoisen vuoristoradan. Ensin tulee täyte, jonka korvaa suklaa, ja sitten onkin jo pakko ottaa suuhun uusi pala! Kolmannen palan jälkeen himo lakkaa, mutta silti aivan mainio tuote.

Päivi 24.09.2014 (Jäsenprofiili)
Tahmeita suklaanpalasia, jotakin vaaleaa ja tummempaa täytettä välissä. Makea ensimaku. Suu etsii makuun selitystä, banaania, makeaa luumua, mitä lie. Hyvää kuitenkin. Suklaa on kyllä tahmaista. Sottaa sormet ja tarttuu. Maku kohdillaan. Söis kyllä lisääkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet