Leader Vegeway

E. WEDEL Suklaalevyraadissa

E. Wedel mleczna jagodowa i poziomkowa
Tuotteen E. Wedel mleczna jagodowa i poziomkowa valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki E. Wedel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Hanna P 14.12.2014
Isoja paloja täytemaitosuklaata hyvin makean mansikkaisella tuoksulla. Valkoista kiinteää täytettä, ja yllättävän raikasta mansikkahilloa. Pikkumiinuksia tulee hieman keinotekoisesta mausta ja suklaan jäämisestä aika lailla sivuosaan. Muuten tuote on oikein hyvä kokonaisuus, jossa hillon makeus ja kirpeys pehmenevät sopivasti vaalealla täytteellä. Arvosanaksi 4,5 pyöristyen vitoseen.

Iikka 13.12.2014
Mainion karkkinen tuoksu! Vielä mainiompi maku. Tässä rikotaan makeusennätyksiä, mutta jokin täyte antaa kirpeää sivumakua. Täytteitä on tosiaan kaksi, hilloista ja jotain muuta. Makeuden takia ei montaa palaa syö. Yhden palan jälkeen pisteet olivat 5, nyt kahden palan jälkeen 4. Olisiko kolmen palan jälkeen arvosana 3...?

Jarkko Karhunen 12.12.2014
Maitosuklaassa on loistava hedelmäkarkin tuoksu. Täytettä on kahdenlaista, marmeladijuttua ja kreemijuttua. Tokikaan tällä tuotteella ei ole laadukkaan tai edes suklaan kanssa kovin kauheasti yhtymäkohtia makunsakaan puolesta, mutta hyväähän tämä on kun mahdoton. Laatu ja hyvyys eivät ole synonyymejä. Jos tämä tuoksui hedelmäkarkille, niin tämä todellakin maistuu sille vielä vahvemmin ja tällainen maku saa minut iloiseksi, olipa esanssit mitä tahansa. Tämä on paras karkki mitä olen syönyt pitkään aikaan!

Kirsi I 11.12.2014
Täytemaitosuklaata persikanvärisellä täytteellä, tuoksuu imelän esanssiselle - ja maistuukin. Täytteenä on ensin kerros beessiä kreemiä ja kerros oranssia hilloa. Täytteen makeus peittää hyvin alleen mitättömän makuisen maitosuklaan maun, ja esanssinen pistävyys peittää hillon hedelmäisyyden. Teollisen ja teennäisen makuinen tuote.

Annamari 11.12.2014
Maitosuklaata punaisella ja vaalealle täytekerroksella, punainen kerros selvästi marmeladimainen ja vaalea taas kreemiä. Tuoksuu karkilta ja ensimmäisenä tulee mieleen kirsikka. Tuoksu on myös todella voimakas, jopa parfyyminen. Ällöttävän makeaa, maistuukin mielestäni lopulta mansikalle. Limaista, rasvaista ja esanssista. En vaan tykkää enkä lämpene näille E.Wedelin täytesuklaille. Joku mystinen asia kuitenkin saa antamaan tälle kakkosen.

Päivi 15.10.2014
Pehmeästi taittuva suklaa, jossa on voimakas marjan tuoksu. Maitosuklaan välissä vaaleaa kreemiä. Suklaa on makeaa, hieman rakeinen koostumus. Marjatäyte maistuu selvästi suklaassakin. Hallitseva maku toi marjaisuus. Marjat on kiinteähköä hilloa. Maultaan makean kirpeää. Kreemi tuntuu suussa rakeiselta. Jälkimaussa iskee kokonaisuutena marjojen makeus ja kirpakkuus. Pidän tästä. Enemmänkin nautiskelusuklaa kuin napostelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet