Laatusuklaa

STARBROOK AIRLINES Suklaalevyraadissa

Starbrook Airlines milk chocolate with hazelnut crunch tablet
Tuotteen Starbrook Airlines milk chocolate with hazelnut crunch tablet valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Starbrook Airlines -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 10.01.2019
Laakeita paloja, joissa hasselpähkinärouhetta. Ah, miten huumaava tuoksu, pähkinää! Rouskuu vähemmän kuin odotin ja makeaa on. Pieni joulukalenterisuklaamainen fiilis valloittavalla hasselpähkinätwistillä. Ristiriitaiset fiilikset. Kuitenkin selvä ja vahva kolmonen.

Tytti 12.09.2007
Makea kindermunamainen maku. Lempeä, makea, mantelit tuovat hyvän lisän. Melko imelä.

Antti M 04.09.2007
Pikkumukavaa purtavaa - ei vastenmielistä mutta ei oikein annakaan mitään. Manteli(?)rouheet ovat siedettävän pieniä, että sulautuvat maitosuklaaseen kitkattomasti. Hieman neutraali olo jäi tästä kuitenkin; en jää kaipaamaan.

Minna Hi 04.09.2007
Pienehköt palat maitosuklaata, joissa näkyviä pähkinärouheita. Tuoksuu maitosuklaalta. Mausta tulee mieleen pääsiäismunasuklaat tai halpissuklaat. Suklaa voimaista, pähkinää vain nimeksi. Liian vähän suklaan makua, tosi äitelää. En kyllä pidä tästä.

Anja 01.09.2007
Vaalea, mieto, nougatmainen. Hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset