Leader Vegeway

FREIA Suklaalevyraadissa

Freia melkesjokolade daim
Tuotteen Freia melkesjokolade daim valmistusmaa on Norja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Freia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Tytti 24.07.2007
Daim-levysuklaata. Krokantti rasahtaa kivasti, taattua tavaraa, namia!

Janne J 19.06.2007
Maraboumaista krokanttimaitosuklaata. Makeaa, krokantti rutisee tuttuun tapaan hampaissa. Jostain syystä tämä ei sytytä ihan niin paljon kuin Maraboun Daim-maitosuklaa aikoinaan. Jotenkin tällainen "tuutin täydeltä makeaa ja rasvaista" nyt hieman puuduttaa, vaikka hyvää onkin.

Sanna K 18.06.2007
Todella rapea ja hampaissa rouskuva maitosuklaa, jonka sisällä paljon daimilta maistuvia paloja. Makea suklaa, joka saa haluamaan lisää ja lisää...

Satu 18.06.2007
Tavallisen näköistä levymaitosuklaata, jossa pieniä krokanttipalasia. Taitaa olla Marabou Daim -kopio. Siis nimenomaan kopio, sillä kohtuullisesta herkullisuudesta huolimatta tämä ei yllä aidon tasolle.

Antti H 18.06.2007
Hei tämähän on kohtuullinen Marabou Daim suklaalevykopio! Jos suklaa olisi hieman makeampaa ja krokanttipalaset isompia niin tämä menisi kyseisestä tuotteesta.

Jarkko Karhunen 18.06.2007
Erittäin maukasta maitosuklaata, jonka seassa daim-krokanttia. Väittäisin, että tämä maistuu oikeasti hieman erille kuin Maraboun nimellä myytävä vastaava. Jotenkin tuntuu että tästä jää "se jokin" puuttumaan. Onko tuo suklaa itsessään jotenkin laimeampaa kuin Maraboun? Krokantti maistuu kyllä ihan samalle kuin Daimissa ja Maraboun levyssä. No, hyvä on aina hyvää, ei siitä mihinkään pääse.

Susanna K 18.06.2007
Jonkinlainen krokanttimaitosuklaa. Harmittava takaisku nuo krokantinpalat jotka estää suklaan hillittömän puremisen jotteivät hampaat lohkea. Daim-suklaa tulee maun puolesta mieleen. Perusmakeus ja suklaan oma maku ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet