Laatusuklaa

CANDEREL Suklaalevyraadissa

Canderel fruit & nut patukka
Tuotteen Canderel fruit & nut patukka valmistusmaa on Portugali. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Canderel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Jenni V 27.02.2020
27g pikkupatukka jossa on maitosuklaata makeutusainein makeutettuna, sekä 14% rusinoita ja 6% mantelia. Suklaa on rumaa ja hileistä päältä, eikä rakenne pureskeltaessa ole parempi, kovin rakeista on. Sen sijaan tykkään mausta, siinä ei ole erikoisia sivumakuja, ja rusinoita ja pähkinöitä on tarpeeksi peittämään myös suklaan rakenteen virheitä. Sokeritontahan tämä ei kylläkään ole, koska maidosta ja rusinoista niitä tulee luontaisesti, mutta maku oli siis yllättävänkin hyvä. Siksi taidan heltyä kolmoseen.

Susanna K 06.04.2007
Canderel perheen toinen suklaapatukkamaku, hedelmää ja pähkinää... Suklaan maku sama kuin crispyversiossa, ehkä hieman makeampi johtuen hedelmä & pähkinäpaloista mitä suklaa sisältää. Tämä ei hassumpi versio... Suklaalevynä toimis paremmin, saataisin jopa uhrata euroja tähän makuun...

Jarkko 05.04.2007
Jos kerta luvataan hedelmiä, niin miksi mukana on aina vain rusinoita, eli entisiä hedelmiä, nykyisiä... kuivia hedelmiä. No, sama se. Tämä on sokeriton ja vähän vaikka mitä -ton, mutta sitä ei totta puhuen mausta huomaa lainkaan. Johtuisiko rusinan antamasta lisämakeudesta? Kokonaisuus on varsin maukas patukka. Suklaa tuntuu sileän pehmeältä ja se sulaa melko nopeasti sormiin.

Moraalista miinusta patukan todella pienestä koosta (27g) ja siihen suhteutettuna kovasta hinnasta, mutta nämä eivät vaikuta arvosanaan. Tätä söisi mielellään suuremmassakin mittakaavassa, esim 200g levynä, mutta kuka maksaisi levystä yli 6 euroa?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani