Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda salty roasted corn
Tuotteen Panda salty roasted corn valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 15.07.2020
Pandan uusinta tuotantoa… 145g levy, jossa on näköjään runsaasti suolaista paahdettua maissia maitosuklaan joukossa. Pelkään lopputulosta, mutta yllätyn iloisesti. Maissi maistuu ihan popparille ja sen rakenne on juuri kivan rouskuva, ei liian kova eikä liian pehmeä. Pureskeltavaksi lisuke suklaan toki tekee, mutta se taitaa olla Pandan suklaalle vaan hyvä, koska imeskellessä suklaa tuppaa olemaan ylimakeaa. Suolaa on välillä runsaastikin, mutta Pandan suklaalle se tuntui tekevän vain hyvää. Vahva kolmonen.


Annamari 19.04.2020
Pandan oletettavasti uutuuslevy testissä. Suklaa ei juuri tuoksu, mikä ei nosta jo ennaltaan matalalla olevia odotuksia. Monet Pandan levyt ovat olleet pettymyksiä. Suklaan seassa oleva maissirouhe rouskuu kevyesti eikä suklaasta irtoa alkuun mitään makua. Hetkisen pureskelun jälkeen alkaa maistua suola. Ja siihen se oikeastaan jää. Suklaa on mautonta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani