Matsmart banneri

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda choco & lakrits
Tuotteen Panda choco & lakrits valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Janne J 30.03.2019
Salmiakkinen tuoksu näissä palleroissa. Maku ja suutuntuma on kuitenkin enemmänkin lakritsinen ja miellyttää hetimmiten. Vaan missä on suklaa? Rakenteen tutkiskelu paljastaa kyllä suklaakuoren olemassaolon, mutta eipä sitä oikeastaan maista. Vaan hyvää karkkiahan tämä, jos salmiakilta vivahtava lakritsisuus puhuttelee. Joskus sitä vain kaipaa irtiottoa perussuklaista ja tällöin tällainen tuote uppoaa meikäläiselle ainakin aivan mainiosti. Suosittelen testaamaan!

Iikka 30.03.2019
Voimakkaan lakuinen maku. Sitä lienee pinnalla sekä ytimessä. Piti oikein pussista katsoa että varmasti mukana on suklaata. Mutta voi pojat, kyllähän näitä syö… verenpaineen tuntee kohisevan jo korvissa. Suklaan makua arvioidessa ala-arvoinen, mutta kokonaisuus ja syötävyys kohdillaan.

Hanna P 30.03.2019
Pallukoita ehkä salmiakkijauhepäällysteellä. Jee! Sisässä vielä lakua. Suklaa on sivuosassa, mutta eipä tuo haittaa kun laku ja salmiakki on suosikkeja. Vähän on hikoiluttavankin salmiakkista, mutta kyllä näitä silti äkkiä pussin tai kaksi vetäis. Namia!

Jenni V 04.02.2019
Lakritsijauheella kuorrutettuja suklaapalleroita, joissa on sisällä vielä pehmeää salmiakkilakua. Tykkään lakun rakenteesta ja maitosuklaakin on ihan hyvää, mutta oi miksi näin tuju salmiakin maku? Liian voimakas minulle. Ikävä tulee vanhoja choco lakuja. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet