Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi karpalo-toffeekonvehteja
Tuotteen Panda Suomi karpalo-toffeekonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 22.02.2019
Isänmaallisen näköisiä pieniä konvehteja, joissa on ihan kaunis kiiltävä, aalloin koristeltu pinta. Maitosuklaan sisällä on 20% toffeeta ja 20% karpalo-maitotryffelitäytettä. Karpalojauhetta on 0,2%. Odotan kirpeänmakeaa makua, mutta pandamaiseen tapaan makeus taas korostuu liikaa. Tryffelitäyte muistuttaa vähän Fasun vadelmajugukonvehdin täytettä, mutta rakenne ei ole yhtä suussa sulava, eikä mukana ole tarvittavaa kirpeyttä. Toffeekerros on pieni, mutta mielestäni täysin turha, se olisi ehkä tarvittu, jos karpalo olisi ollut hillona konvehdin sisällä. Tunkkainen ja makea, kakkonen.

Annamari 08.01.2019
Raikas karpalon maku tulee heti kielen päälle, kun maitosuklaista konvehtia haukkaa. Koostumus ei ole täysin samettinen vaan hieman hiekkainen. Toffee on huomaamattomampi elementti, mutta sen erottaa paremmin jälkimaussa. Turvallinen, mutta tylsä.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset