Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda piparkakkuvalkosuklaa
Tuotteen Panda piparkakkuvalkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 19.12.2018
Pandan valkosuklaa ja piparkakku kuulostaa jo etukäteen puistattavan makealta yhdistelmältä, ja sitä se valitettavasti myös oli. Palan tätä söin ja se riitti. Yllättävän vaaleaa on krispi suklaan joukossa, jotenkin piparkakkuisuus on päällelliimattua ja hyvin tunkkaista. Joku appelsiini olisi ehkä sopinut raikastamaan kokonaisuutta? Enpä tiedä, parempi olisi ehkä ollut vaihtaa suklaa maitosuklaaseen tai tehdä joku kokonaan muu jouluvariantti. Heikko kakkonen.

Annamari 06.12.2018
Valkosuklaata, joka tuoksuu miedosti. Tunkkaisen makuinen. Joukossa on piparista rousketta, jonka maku ei erotu kovinkaan vahvasti. Rouhe saisi olla suurempina paloina, nyt se on mielestäni jotenkin liikaa sekoittuneena suklaamassaan. En pidä, maistuu pahalta.

Kirsi I 06.12.2018
Panda-stanssattua valkosuklaata. Rasvaista ja imelää, mikä peittää ruskeiden sattumamurusten maun (lienee piparkakkumurua) hyvin tehokkaasti alleen. Kuitenkin jälkimaku on erilainen kuin pelkässä valkosuklaassa. Ei ole minun juttuni tämä(kään) valkosuklaa.

Hanna P 06.12.2018
Pandan maitosuklaata sympaattisen pullein palasin. Mukava rouske, mutta myös päälletunkeva vaniliininmaku, valtaa suun. Rouske on aina mukavaa, mutta muutoin tässä on valitettavasti saatu valkosuklaan huonommat puolet esimerkiksi makeus ja pistävyys liiallisesti esiin.

Iikka 06.12.2018
Eih… valkosuklaata. En oikein välitä koko valkosuklaasta. Tässä versiossa ei ole mitään erityistä, jotain keksiä / piparia rohisee suussa. Järkyttävän inhottavan makea. Hellyn kakkoseen. 2 pistettä.


Janne J 06.12.2018
Joulun ja vaniljan tuoksu. Valkosuklaa on melko jauhoista rakenteeltaan ja tympeän metallista ja pistävää maultaan. En keksi oikein mitään posiitivista sanottavaa, epämääräinen ja epämiellyttävä kokonaisuus, miksi tällaisia edes tehdään?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset