Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda suklaarusinasuklaa
Tuotteen Panda suklaarusinasuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Hanna P 10.12.2019
Pandan pulleita maitosuklaapaloja. Tuoksu on makea. Jotakin hieman rusinaisen sokerista on täytteessä. Voisi olla hyvääkin, mutta ei nyt ihan vakuuta...Luonne puuttuu! Kun ei ole kirpeyttä tai suolaisuutta vaan pelkkää makeutta. Vaan kyllähän tätä mässyttää!

Janne J 07.12.2019
Melko kuivakka tuoksu, rakenne on sopivan jämäkkä ja tarjoa sitkautensa puolesta hieman vastinetta hampaille. Suklaan seassa vaikuttaisi olevan rusinoita ja makuaisti myös vahvistaa tämän. Suklaa ei ole vaaleinta mahdollista laatua ja tuntuu sopivan oivallisesti rusinoiden pariksi. Useamman palasen jälkeen makeus alkaa hieman kiusata, mutta kyllä tämä vallan käypäistä rusinasuklaata oli. Kolme ja puoli pistettä.

Annamari 04.12.2018
En ole suklaarusinoiden ylin ystävä, mutta kokeillaan. Rusinoita on reilusti ja ne ovat pehmeitä ja maistuvat selvästi. Tunne on hyvin lähellä sama kuin söisi perinteisiä suklaarusinoita, tosin paksummalla suklaakuorella. Ennemmin valitsen suklaarusinat tai pelkän suklaan kuin tämän tuotteen. Turhake, tosin syötävä sellainen.

Jenni V 22.08.2018
Suklaarusinaa levymuodossa... Epäilyttää etukäteen, mutta huomaan tykkääväni tästä. Vaikka Pandan maitosuklaa ei ole parasta mahdollista, se sopii oikein hyvin mehevien rusinoiden kaveriksi, joita on suklaassa runsaasti. Suklaa muuttuu rakenteeltaan vähän kuin täytesuklaaksi, sillä pehmeät rusinat mehevöittävät suklaata mallikkaasti. Toimii, vähän kuin supersuklaisia suklaarusinoita söisi. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani