Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda riisisuklaa
Tuotteen Panda riisisuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat.
 

Annamari 07.05.2019
Sokkomaistelu: Riisisuklaata, joka ei maistu millekään. Itse suklaa ei kovin hääviä ja riisi ei tuo siihen mitään lisäarvoa.

Iikka 01.05.2019
Riisisuklaata. Tämä on yllättävän kovaa, ja miltei on pakko pureskella. Tuote maistuu tälle riisille tms välillä, mikä on hyvä,
mutta suurimmaksi osaksi sokerille, mikä haittaa vähän. Tykkäisin jos riisi maistuisi reilusti. Ja jotenkin ulkonäön perusteella sen pitäisi maistuakin. Missä vika? Eihän tämä huonoakaan ole tokikaan, mutta jäi vähän sanomista. Heikko kolmonen.


Janne J 18.04.2019
Miedon tuoksuinen riisisuklaa. Suklaakerros on ilahduttavan paksu, siitä heti plussaa. Makeahko maku on riisisuklaalle tyypillinen, mutta toisaalta aavistuksen suolainenkin. Suklaa itsessään taas ei ole kovin luonteikasta. Perussettiä, sanoisin. Silloin kun makeanhimoon tekee tämän tyyppistä herkkua mieli, niin kyllä tällainen saattaisi ostoskoriin päätyä.

Hanna P 18.04.2019
Pulleita riisisuklaan palasia. Erittäin makealta tuoksuu. Suklaa on makeaa ja riisit kovin pahvisen oloisia. Riisisuklaa ei koskaan ole ollut suosikkejani eikä tämäkään tee poikkeusta.

Jarkko 18.04.2019
Varsin perinteisen oloinen riisisuklaa sillä poikkeuksella, että maitosuklaan osuus on tässä riittävä. Suklaa on todella makeaa, eikä riisimurot tuo kokonaisuuden maulle mitään lisäarvoa.

Jenni V 07.11.2017
130g levy riisisuklaata, jossa on kyllä puffatun riisin suhteen säästelty ja pahasti. Koko pohja on kyllä kivasti kauttaaltaan riisin peitossa, mutta kerros on harmittavan ohut (7%). Loppu onkin sitten tuttua ylimakeaa maitosuklaata. Kokonaisuus on aiva liian tuhti ja "suklainen", kun odotti kunnon riisisuklaata. Riisiä kauttaaltaan ja pari kertaa enemmän, sitten ehkä alkaisi pelittämään... Nyt kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani