Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda ahaa minttucrisp patukka
Tuotteen Panda ahaa minttucrisp patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Katja Ke 29.11.2015
Täytemaitosuklaa-tangon sisältä pilkottaa tasainen täyte, jonka joukossa on jotain vaaleaa hippuina. Tuoksussa tuntuu vieno makea minttuisuus. Suklaa itsessään maistuu hyvin makealle ja aika rasvaiselle. Imelän täytteen maku dominoi, eikä kaakaoisuutta juuri tunne. Maku muistuttaa kovasti lapsuudesta tuttua Pandan Ahaa-patukkaa. Valkoisissa sattumissa maistuu mieto piparminttu, mutta sattumia lukuunottamatta en huomaa maussa minttuisuutta. Kasvisrasvainen makea töräys.

Hanna P 28.11.2015
Pätkiksen näköistä pötköä maitosuklaata. Tuoksukin tutun minttuinen. Pehmeä minttuisuus ja pieni rohina. Varmasti tuote tuo vanhastaankin niin paljon positiivista mieleen, mutta on tää vaan niin hyvääkin. Vaikka yleensä minttusuklaat ei parhaita pisteitä saakaan, on tämä vaan niin tasapainoinen kokonaisuus, että täytyy heltyä.

Iikka 26.11.2015
Tämä pötkylä on vähän kuivakka koostumukseltaan. Pureskellen alussa maistuvat mintturakeet tuoden maltillista raikkautta. Kohta tuote kuitenkin alkaa maistua pahvilta. Toisen palan imeskelen rauhassa, ja fiilistelen sulavaa suklaamössö suussani. Tällä tavoin minttusattumat jäävät ihan viimeiseksi, jolloin ne voi pureskella vaikka yksi kerrallaan.

Jenni V 04.06.2014
18 gramman patukka pikkuiseen makeannälkään, Pandan vastine pätkikselle tai Marianne-patukalle. Erona ahaan original-versioon on, että riisicrisp on nyt korvattu minttukrokantilla. Patukka on maultaan hyvin samankaltainen kuin original, minttuisuutta ei aluksi edes huomaa. Rakenne on "lohkeilevan" tryffelimäinen, ja krokanttia on joukossa hintsusti. Kuten originalissakin, tuotteen ylimakeus sekä ahaalle tyypillinen (liekö vanilliiniaromista johtuva) pistävä aromi ottavat kurkkuun. Olisin kaivannut rutkasti enemmän minttuisuutta mukaan, ja raikkaampaa sellaista. Krokantit olivat nimittäin ihan liian makeita, kuin raesokeria olisi syönyt, ja makea mintun maku tuli niitä pureskellessa jälkijunassa. Pätkis vie kyllä voiton kuusi nolla.

Olli P 20.05.2014
Maitosuklaapatukka, jossa ei juurikaan tuoksussa ole havaittavissa minttua vaan ennemminkin tulee toffee mieleen. Tryffelimäinen täyte, jossa seassa kovahkoja crispejä. Crisp tuo rapeutta ja niitä on hyvä määrä: ei liikoja, mutta joka suupalalle osuu kuitenkin. Vieno, maitosuklaanmakeus alussa. Crisp-palat tuovat mintun maun joka tulee selvästi esiin. Ei mene yli, mutta on selvästi esillä voimistuen loppua kohden jälkimauksi asti. Kaikkinensa kiva mässäilytuote erityisesti minttusuklaan ystäville mutta ei kuitenkaan tarjoa mitään maata mullistavaa.

Jarkko Karhunen 30.04.2014
Tätä voisi ehkä epäillä Pandan vastineeksi pätkikselle, mutta sitä tämä ei ole. Suklaatryffelimäinen koostumus toki on yhteistä, mutta maussa ero on merkittävä. Kun pätkis on lähes liian minttuinen syötäväksi, on tässä mintun makua merkittävästi miedommin. Tässä patukassa on tryffelin seassa myös kovia mintturakeita ja mielessä käykin ajatus siitä, että onko patukka itse asiassa mintun makuinen muutoin kuin noiden rakeiden osalta. Ehkä ei, vaikea saada selvää kun suussa kuitenkin on jo minttuinen yleismaku. Kyllähän näitäkin syö jonkun tarjoamana, mutta ei taida ostosreissulla omaan koriin tarttua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet