Fazer

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda kinuski muru levy
Tuotteen Panda kinuski muru levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,09 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 06.11.2012 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on suhteellisen ohut levysuklaa. Maku on todella, todella makea, siinä on kinuskimainen vivahde. Maussa on perinteinen maitosuklainen maku ja suklaan joukossa on joain kovia krämmäleitä, jotka jäävät hampaisiin kiinni. Kaikin puolin kuitenkin hyvä ja makea suklaa.

Sanni 31.10.2012 (Jäsenprofiili)
Tuttua Pandan hyvää maitoskulaata, jossa joukossa pieniä rapeita kinuskin murusia. Todella hyvää, vaikkakin kinuskin murut tarttuvat hampaisin kiinni. hieman ehkä liian makeaa.

Maija 15.10.2012 (Jäsenprofiili)
Ohutta maitosuklaalevyä, jonka seassa erottuu palasia. Rouskis, palaset ovat jotakin kovaa, dajm-tyyppista. Maitosuklaa on melko makeaa, ja samoin ovat rouskuvat palasetkin, joten kokonaisuus on hieman turhan makea saadakseen parempaa arvosanaa. Sopisi varmaan kahvin seuraksi tämäkin suklaa.

Saara 11.10.2012 (Jäsenprofiili)
Tämä on kuulemma uutuus, kumman tutun näköistä ja makuista kuitenkin. Kyseessä on Pandan aika mitäänsanomatonta, mutta makeaa maitosuklaata makeilla krokanttipalasilla. Rouskuvuus on mukava lisä, samoin palakoko miellyttävämpi kuin vastaavassa patukassa, mutta eipä tämä juuri intohimoja suuntaan tai toiseen herätä tälläkään kertaa.

Teresa 20.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pandan tuttuja ohuita maitosuklaalevyn palasia, jotain rouhetta näyttäisi olevan sisällä. Tuoksu melko neutraali, aavistuksen makeahko. Sattumat rasahtelevat kivasti (ja erittäin kuuluvasti) pureskeltaessa, mutta niiden koostumus on kyllä arvoitus. Jotain tosi makeaa, olisiko jotain toffee tai kinuskicrispiä. Pehmeän kermainen suklaa ja makeat raksuvat crispit ovat kyllä ihan OK yhdistelmä...tosin jotain potkua olisin ehkä mukaan kaivannut. Kokonaisuutena kuitenkin melko mitäänsanomaton, ei tarjoa oikeastaan mitään uutta.

Hanna P 17.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pandan maitosuklaapaloja, kenties pähkinäsattumin. Makeahko tuoksu. Kiva rohina suussa ja nyt kyllä maistuu sokeri ja karamelli myös. Tykkään tällaisista makeista herkuista, mut mitä useamman palan syö, sitä enemmän kaipasi suklaaseen myös jotain raikasta. Raikkaan juoman kanssa varmasti hyvääkin tai vaikka raikkaan sorbetin, mutta jos joululahjaksi tätä saisin, säästäisin kyllä suosiolla välipäiviin vasta syömisen!

Jarkko Karhunen 16.09.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu hitusen tunkkaiselle tämä maitosuklaa. Ohuen suklaalevyn seassa on rouskeita, jotka ovat liian kovia minun makuuni. Liekö "vika" suklaassa vai rouskeissa, mutta kokonaisuus on myös teollisen makuinen. Hetkittäin suussa käväisee pienenpieniä daim-elämyksiä, mutta ne katoavat yhtä nopeasti kuin saapuivat. Valitettavan keskinkertainen.

Päivi 16.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pandan maitosuklaata ja jotakin sattumia. Suklaa maistuu ummentuneelle. Sattumat rapisee. Yritän paikantaa että mitä ne ovat. Mitä lie, ehkä karamellicrispiä tai jotakin vastaavaa. Suklaassa maistuu myös tumma maku, joka tuo mieleen kaakaovanukkaan. Kyllä tätä syö. Ihan ok.

Janne J 16.09.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu melko vaatimattomalle maitosuklaalle. Palaset ovat minun makuuni aavistuksen pienehköjä. Pureskeltaessa hampaissa rutisee jokin, kenties jonkin sortin krokantti. Tämä jollain tapaa halvan oloinen suklaa ja makuyhdistelmä jätti minut jokseenkin kylmäksi. Menettelee kyllä perusmättösuklaana jos ei muuta ole saatavilla, mutta nautiskeluun en hankkisi.

Marke H 16.09.2012 (Jäsenprofiili)
Panda lukee suklaalevyn palasen päällä. Palat vaatimattoman litteitä. Maitosuklaata jossa näkyy läpi harvakseltaan muruja. Murut kovia vaativat kunnon pureskelua. Suuhun jää perusmaitosuklaan maku. Murut lienevät ....jotain ? Muistuttaa heikosti Daimin makua ja koostumusta.

Iikka 16.09.2012 (Jäsenprofiili)
Pandan maitosuklaata. Tuoksu vallan perinteinen. Sattumia näyttäisi olevan, pähkinää taikka mantelia, oletan. Mutta maku yllättää. Pähkinä hyökkää ensin, sitten paahdettu sokeri. Sokerisuus on kuitenkin niin voimakas etten kolmannessa palasessa maista enää pähkinää, ja alan epäillä sen olemassaoloa. Mielenterveyttä epäillen päädyn lopulta neljännen palan myötä arvosanaan kolme.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet